Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
mogę podskoczyć po pracy :P koło 20:20
Beast mode: ON
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mogę podskoczyć po pracy :P koło 20:20
Skontaktowałem się z organizatorem i żeby nie było konfliktów z kierowcami samochodów to oni będą jeżdzic do godz 20, a między 20-21 wjeżdżają motory :) Myślę, że ciekawiej będzie jak parę osób przyjedzie, tym bardziej ze na godzinę mamy cały tor dla siebie, także zapraszam.
Dzisiaj okolice mostu Szczytnickiego żółta DE ER ZET'a :P przyznać się kto to bo już drugi raz się mijaliśmy :lol:
elo, lata ktoś dziś???
Ja byłem w wakacje poł dnia we Wrocławiu na supermoto , zgubiłem sie chyba milion razy , ale polatałem sobie nawet z taksówkarzem miałem zadyme :P , ale nawet sladu po sm nie widziałem , tylko plastiki .
Moge powiedzieć jedną rzecz o WROCŁAWIU zajebiscie mi sie tam podobało , piękne miasto!
Siemka wszystkim,
Od minionego sezonu śmigam na czarnej DRZSM głownie w okolicach północnej części miasta (Psiak, Różanka) ale dopiero teraz trafiłem na Forum.
Jak coś to na wiosnę chętnie dołączę do Kolegów.
pzdr
siema, a ja z polanki i się nie spotkaliśmy ? no właśnie narazie to nie bardzo jest do kogo dołączyć, mało nas z wrocka niestety, Barteksm jak będziesz kiedyś jeszcze we wro to jak cos to daj znac;)
może kiedyś bede chociaż dla mnie Wrocławjuz sie niestety skończył :/
no teraz zima to się wrocław przebudza ? :P a wcześniej to tylko we 2jkę można było polatać...
no to dozoba w sezonie ;) smr 690
Moja drz-ta poszła do wrocka :)
lata ktoś ??? Panowie, nie spać, zwiedzać ;)
Panowie to kiedy jakieś latanie, ja dziś znów terroryzowałem Wro;) a admina proszę o przyklejenie tego tematu aby go nie szukać;)
Ja jeszcze nie mam czasu wrócić do domu po motocykl :(
i wcześniej jak kwiecień pewnie nie ma co liczyć....
Będzie cieplej to wpadne na weekend do Wrocka na terror :) Mam 100km.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 62 zapytań