Odp: Supermotowy Terror Warszawy
dobra wyjde jak sie ogarne troche to potrwa. Bedę na cargo przed 21 jest tam jakaś podobno ustawka gruba i psów nie ma dzisiaj podobno :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 148 149 150 151 152 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dobra wyjde jak sie ogarne troche to potrwa. Bedę na cargo przed 21 jest tam jakaś podobno ustawka gruba i psów nie ma dzisiaj podobno :)
A co to za wielka ustawka?
bede na tej ustawce ale ona bedzie toroche pozniej tak koło 22 :o
masz chyba do mnie tel. to jakbyc to dzowon ;)
ps. jak bym nieodbierał to oddzwonie :lol:
Pierdol... pierdol...temat terror wydłużył się o 50 postów i dalej nikt nic nie wie. A moja gadka będzie krótka o 20 pod H&M... :D
widzialem was jak lecieliscie przy metrze wilanowska, o ile to byliscie wy. ale chyba tak, bo to bylo jakos kolo 21 no i chyba widziałem duka seba ;p
Zgadza się... chłopaki jeszcze latają... tak latają że nawet nie mają czasu odpalić sprzętów... stoją i pier... na Cargo. :mad: :mad:
Biceps nie lata bo mu dzinsiki przewiewa... marudzi ze zimno. ;) Biceps podkolanówki od babci zakładaj ;)
ja się jutro ałtuję do ciepełka na tydzień, ale później wracam na uczelnię. mam nadzieję że uda się odpalić znowu środowo-niedzielne treningi, bo chętnie bym się na nich po-pojawiał.
Ale z Ciebie łajza ! Wymień sobie ten rozrusznik czy co tam jest spierdolone bo wkońcu go nie odpalisz :)
Dobra pany :) Ostatnie latanie bylo klawe i mozna bylo sprawdzic jak sie spisuje kamerka Daniela : ): )
Naprawde 0.6 mpx robi robote : ): ) HAhahahahaha :)
Ale z tego co mialem czyli totalny kibel!!! jakies 2 minutki skleilem z nudow :)
Mam nadzieje,ze uda nam sie ogarnac konkretnie filmik i to calkiem klawy i smieszny i ogolnie z jajem,ale to zalezy nei tylko ode mnie :) Tak czy siak ja wiem ze sie uda : ): )
Oto to zacne dzielo :) : )
Ogladajcie i mowcie co chcecie :)
[url]http://vimeo.com/15204906[/url]
Dobrze jest fajny klimat z tym kolorem .Jakies gumki i stopale były :D
Kto występował na tym filmie chwalić sie ?
Same drz hehe , kto tak stunotował troszeczke?
III lata na to czekałem. Jak Oscii zrobił filmik to ja nie mogę latać :( .
Jest ok, brawo za inicjatywę.
Filmik spoko, choc przydaloby sie wiecej popisow, bo sa momenty, ze jedziecie przepisowo :lol: Moze dorzucicie material w terenie? Latwiej tam o slajdy, podjazdy, zjazdy, skoki moze bedzie kilka wywrotek a to wszystko napewno uatrakcyjni film.
Speedy. Nie chcialbym wypowiadac sie w imieniu innych ale mam takie wrazenie, ze trenignow na Bemowie juz w tym roku nie bedzie.
Ogolnie filmik jest tragiczny :) :)!!!
Jakosc i material to lipa :)
Stuntowalem troszke ja i brzoza na filmie, na gÓmie biko i brzoza,daniej zwiedzał chyba tylko :)
Daniel ,malo cos latal i biko.
To tylko filmik pogladowy do tego jak to moze wygladc kiedy zrobi sie full profeske :) Dobry sprzet kilku chlopa i juz jest :) :)
Fajne fajne, podobało mi się...
Hehe.
Strony Poprzednia 1 … 148 149 150 151 152 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.090 sekund, wykonano 45 zapytań