Odp: Supermotowy Terror Warszawy
no ja
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 146 147 148 149 150 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no ja
no o 14stej Bankowy.
Jesteśmy z Bratem bankowo :)
Siedzę sobie w domku już od piątku i się kuruję a tu mnie qrwa szlak trafia bo jakieś dwa SM albo enduro i jeden quad ostro gumuja przy torunskiej. Ciekaw jestem czy to ktoś z forum ale raczej nie bo chopaki na stojaka popieprzają i piękne dlugie gumy robią
hahahahahahahaha, a na forum same leszcze siedzo co nie gmujo nie stojajo i wogle panie tego... :lol:
było grubbo :D
ja to dzisiaj po poligonie jeździłem :D
ja pisze sie na latanie jutro w dzien,jesli bedzie pogoda :o
hahahahahahahaha, a na forum same leszcze siedzo co nie gmujo nie stojajo i wogle panie tego... :lol:
Wiedziałem że się ktoś czepnie tego co napisałem ale nie o to mi chodzi, ja nigdy nie widziałem nikogo od nas by na gumie stojąc na siedzisku pomykał dlatego stwierdziłem że to chyba nie od nas no i do tego ten qad.
Kto jak kto ale ty Brzoza to najbardziej Lamerskie gumy robisz ;) nie to co ja, kozackie na jedynce z pod świateł góra z 5m i kątem nachylenia do gleby z15-stopni ;)
Więc mi tu nie fikaj bo jak ci wygumuję z pod świateł to Ci nawet DobowyMan nie pomorze :lol:
EEE Warszawa jak wasz film , bo mi popcorn sie zestarzeje :D
Pamietacie jak jęczałem , ze nuda nie ma z mim latać ?
Wczorajszy dzień niedziela zleciał na terrorze przyokazji świeta kwiatów "u mnie"
Była love parada ;) 50 moto na miescie = jedno wielkie zamieszanie , głównie czopki , plastiki i .... my ta brudniejsza strona czyli chłopaki na crossach i ja :D wylatałem sie niesamowicie , a czarne Dr dostało ostro w p*zde , az oleju troche wchłoneło . Mamy materiału na 3 filmy :D własnie sie robi fragment przelotu przez miasto , szwecja ani usa to to nie jest ,ale było mega zajebiscie .
Pozniej sie pochwale filmem chyba ze youtube nawali
Ja sie nie wypowiadam w kwestii filmu :lol: No troche nam nie poszło jednym zdaniem :lol: Coś tam jest ale generalnie jeden wielki rozpierdziel , awarie bajków , nie widziałem go jescze sam . Kolega oskar go tjuninguje ale co wyjdzie to mnie tam nie było :) Mało osób było szkoda itp
latamy jutro ???? z kamerkami;)
Jakoscią nie powala , ale coś nagralismy
[url]http://vimeo.com/15137519[/url]
Widzę że steroryzowaliście tą paradę i pobliskie trawniki a to rądo z kwiatami jak znalazł na to święto;)
Fajna sprawa z taką kamerką.
Mam 2-zmianę i kończę o 22 wiec jak by był nocny terror to dajcie znać komórę bo nie zawsze mam dostęp do netu w pracy
RONDO Bartuś, RONDO, proszę cię bo mie krew zalejwa
Z rondem byla przesada ,ale nie mam wpływu na kogos kto jest odemnie 15lat starszy i pierwszy raz z nim jezdzilem , idealnie nie jest ,ale chlopaki jeden z kamera drugi bez jezdza na 125 , ten z ronda byl 450 i tez nic specjalnego nie pokazal wiec co od nas wymagac
Strony Poprzednia 1 … 146 147 148 149 150 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.076 sekund, wykonano 35 zapytań