2,236

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

dobra wyjde jak sie ogarne troche to potrwa. Bedę na cargo przed 21 jest tam jakaś podobno ustawka gruba i psów nie ma dzisiaj podobno  :)

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2,237

A co to za wielka ustawka?

Kawasaki Klx 650 c :D

2,238 Ostatnio edytowany przez Piotrekmm (2010-09-22 18:59:05)

bico napisał/a:

dobra wyjde jak sie ogarne troche to potrwa. Bedę na cargo przed 21 jest tam jakaś podobno ustawka gruba i psów nie ma dzisiaj podobno  :)

bede na tej ustawce ale ona bedzie toroche pozniej tak koło 22  :o
masz chyba do mnie tel.  to jakbyc to dzowon ;)

ps. jak bym nieodbierał to oddzwonie   :lol:

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

2,239

Pierdol... pierdol...temat terror wydłużył się o 50 postów i dalej nikt nic nie wie. A moja gadka będzie krótka o 20 pod H&M... :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,240

widzialem was jak lecieliscie przy metrze wilanowska, o ile to byliscie wy. ale chyba tak, bo to bylo jakos kolo 21 no i chyba widziałem duka seba ;p

100% Supermoto

2,241

Zgadza się... chłopaki jeszcze latają... tak latają że nawet nie mają czasu odpalić sprzętów... stoją i pier... na Cargo.  :mad: :mad:

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

2,242

Biceps nie lata bo mu dzinsiki przewiewa... marudzi ze zimno.  ;)  Biceps podkolanówki od babci zakładaj  ;)

2,243

ja się jutro ałtuję do ciepełka na tydzień, ale później wracam na uczelnię. mam nadzieję że uda się odpalić znowu środowo-niedzielne treningi, bo chętnie bym się na nich po-pojawiał.

100% Supermoto

2,244

Ale z Ciebie łajza ! Wymień sobie ten rozrusznik czy co tam jest spierdolone bo wkońcu go nie odpalisz  :)

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2,245

Dobra pany :) Ostatnie latanie bylo klawe i mozna bylo sprawdzic jak sie spisuje kamerka Daniela : ): )

Naprawde 0.6 mpx robi robote : ): ) HAhahahahaha :)

Ale z tego co mialem czyli totalny kibel!!! jakies 2 minutki skleilem z nudow :)

Mam nadzieje,ze uda nam sie ogarnac konkretnie filmik i to calkiem klawy i smieszny i ogolnie z jajem,ale to zalezy nei tylko ode mnie :) Tak czy siak ja wiem ze sie uda : ): )

Oto to zacne dzielo :) : )

Ogladajcie i mowcie co chcecie :)

[url]http://vimeo.com/15204906[/url]

2,246

Dobrze jest fajny klimat z tym kolorem .Jakies gumki i stopale były  :D
Kto występował na tym filmie chwalić sie ?
Same drz hehe , kto tak stunotował troszeczke?

motoslide.com

2,247

III lata na to czekałem. Jak Oscii zrobił filmik to ja nie mogę latać  :( .
Jest ok, brawo za inicjatywę.

2,248 Ostatnio edytowany przez PeKaWu (2010-09-23 08:54:57)

Filmik spoko, choc przydaloby sie wiecej popisow, bo sa momenty, ze jedziecie przepisowo :lol: Moze dorzucicie material w terenie? Latwiej tam o slajdy, podjazdy, zjazdy, skoki moze bedzie kilka wywrotek a to wszystko napewno uatrakcyjni film.

Speedy. Nie chcialbym wypowiadac sie w imieniu innych ale mam takie wrazenie, ze trenignow na Bemowie juz w tym roku nie bedzie.

2,249

Ogolnie filmik jest tragiczny :) :)!!!

Jakosc i material to lipa :)
Stuntowalem troszke ja i brzoza na filmie, na gÓmie biko i brzoza,daniej zwiedzał chyba tylko :)

Daniel ,malo cos latal i biko.

To tylko filmik pogladowy do tego jak to moze wygladc kiedy zrobi sie full profeske :) Dobry sprzet kilku chlopa i juz jest :) :)

2,250

Fajne fajne, podobało mi się...
Hehe.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE