Odp: treningi supermoto Poznań
W Paczkowie jeździłem na drz sm i da się. Pomimo, że jazdy w terenie nie lubię.
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » treningi supermoto Poznań
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W Paczkowie jeździłem na drz sm i da się. Pomimo, że jazdy w terenie nie lubię.
Jak 100km nie jest problemem, to pod Mogilnem są fajne tory. Jeden jest na tyle sypki, że na SM ciężko wjechać, ale są też dwa na których można latać bez problemu. Jeden mniejszy, zarośnięty dobry na początek zabawy, drugi dość spory, ze sporymi hopami.
ja śmigam w chybach koło poznania. Wczoraj byłem i było cacy. Jak coś daj namiar to będzie nas trzech do jazdy
ja śmigam w chybach koło poznania. Wczoraj byłem i było cacy. Jak coś daj namiar to będzie nas trzech do jazdy
Pw
To jakby co ujawnijcie się. Może się przyłączą i inni?
Jestem za.
Witajcie. W najbliższą sobotę tj. 12.10.2019 odbędzie się trening na stadionie żużlowym w Poznaniu w godzinach 10-13. Koszt 100zł/osoba.
Więcej info na grupie: [url]https://www.facebook.com/groups/2553335511411996/[/url]
Cześć,
Znacie może jakieś miejsce typu plac, parking w okolicy Poznania gdzie można spokojnie potrenować?
Bo wjazd na małą pętle na torze Poznań rozumiem że nie do ogarnięcia?
Witajcie. Nastąpił przełom! Możemy wziąć udział w treningu na Torze Poznań na małej pętli supermoto. Trening będzie prowadzony przez Jacka Molika (niektórzy pewnie znają tego Pana). Najbliższy termin to 22 lipca. Godziny: 15:00 - 18:00. Koszt to 150 zł. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu w grupie Supermoto Terror Poznań.
[url]https://www.facebook.com/groups/1784040635159701[/url]
Jestem już zapisany. Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Kto wczoraj pod wieczór leciał koła Plazy wpierw na przednim później na tylnym kole?:D
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » treningi supermoto Poznań
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 79 zapytań