Temat: treningi supermoto Poznań
Witam. Wie ktoś może czy bedzie mozna trenować w tym sezonie na karting Poznań? Maniek coś pisal ze cos się ociągają ze zrobienirm terenu. Czy mimo braku terenu bedzie mozna trenowac?
ktm 450 smr #34
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » treningi supermoto Poznań
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Wie ktoś może czy bedzie mozna trenować w tym sezonie na karting Poznań? Maniek coś pisal ze cos się ociągają ze zrobienirm terenu. Czy mimo braku terenu bedzie mozna trenowac?
Szczerze wątpię. Od dwóch lat nie ma treningów supermoto.
Jakby były treningi to 380 stała by w garażu a nie w piwnicy:)
Sądzę, że nawet jak kiedyś wznowią to będzie to kosztować tyle, że i tak nikt nie pojedzie.
Przeciez polozyli nowy dywanik jaki problem tam wposcic motocykle? Chyba że ma byc tylko karting. Tor pod nosem i nie mozna jezdzic ALE LIPA!
Niestety jest problem, można jeździć ale tylko na moto popołudniach lub Speed-day i tylko na dużym torze, jakiś czas temu się zastanawiałem żeby pojechać SM ale to nie była by przyjemność ani dla mnie ani dla mojego motocykla.
Wystarczy byc w AW i posiadac licencje i wjazd jest za free.
Wystarczy byc w AW i posiadac licencje i wjazd jest za free.
Maniek jaka jest wysokość składki w AW ? Rozumiem że nie ważne jaki rodzaj licencji ?
Licencja SM a skladka to chyba 60zl czy jakos tak
No proszę Cię! Kiedy można wjechać na mały tor?
Wiadomo coś więcej o tych treningach na małym torze?
Fajnie by było gdyby nas wpuszczali na mały tor nawet bez offroadu, ale czy tak będzie...
Jak na razie nawet motopopołudnia zniknęły z kalendarza toru poznań.
Panowie wpuszczą nas ale musi się zebrać grupa ludzi chętnych na jazdy. Kiedyś były treningi a pokazywały się 2 max 3 osoby i dlatego zrezygnowali.
Jak będzie większa grupa to można coś załatwić
ja co prawda nie mam 100% supermoto (xtx660) ale na treningi sie pisze, mieszkam bardzo blisko toru, szkoda go nie wykorzystać. Warto byłoby zebrać jakąs większą ekipe...
Jestem chetny :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » treningi supermoto Poznań
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 69 zapytań