2,041

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

No Siema... to ja do Ciebie zagadywałem, byłem na Duku :D Nic nie szkodzi dzisiaj chyba nikt nie miał weny do jazdy... tylko się snuliśmy po tym mieście...więcej siedząc niż latając.
Następnym razem dołączysz... mamy nadzieję :) A z tą kamerką lepiej trafić nie mogłeś... jak znalazł na terror  ;)
To od dzisiaj zaglądaj do nas regularnie. :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,042

:)...
Duke B.Ładny, jak sprzedam motorynkę będę czegoś takiego szukał.
W tygodniu poza czwartkiem i Piątkiem mam czas po 18, chętnie się spotkam! (jak mam zabrać kamerkę to uprzedźcie)

<< ŻYCIE trzeba przeżyć tak: żeby było wstyd opowiadać a mile wspominać >>

2,043

bierz i nagrywaj !
duke daj sobie spokój tylko sm  :P

motoslide.com

2,044

witam. wszem i wobec chwalę się kolegom że po rocznej przerwie powróciłem na łono SM.
w sobotę stałem się mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem SMRa i do zobaczenia na terrorze chłopaki.

Ktm 690 SM było, 990 Adventure też był a teraz jest 690 SMR.

2,045

to fajnie może w sobote się polata jak będzie pogoda
:D

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,046

Ponczo napisał/a:

to fajnie może w sobote się polata jak będzie pogoda
:D

oooo sobota wieczor ja sie pisze :lol:  tylko wieczor a nie 14 :mad:

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

2,047

to te linki rozumiem jakaś plaga, bo moja przedwczoraj strzeliła. wiem że była już ledwo ledwo, ale z racji braku innego transportu w postaci puszki, a musiałem do dziewczyny jechać, uznałem "e tam, tam i z powrotem dojadę, co mi tam".
no i wyjechałem z domu, przejechałem kilka ulic i jeb...uznałem że wracam do domu, ale powrót był fajny XD dobieralem skrzyzowania tak, zebym zawsze miał conajmniej dwie drogi do wyboru, na przykład prosto i w prawo, no i omijałem wszystkie z sygnalizają, oczywiście jadąc tymi z pierwszeństwem... dojechałem pod dom, całe szczęście, heh.
Sebo, bede do Ciebie jechał bez sprzęgła... jeszcze nie wiem jak go odpalę ale będę ;p

100% Supermoto

2,048

Krzysiek 690SM napisał/a:

witam. wszem i wobec chwalę się kolegom że po rocznej przerwie powróciłem na łono SM.
w sobotę stałem się mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem SMRa i do zobaczenia na terrorze chłopaki.

No gratulacje Krzychu.  :D Wreszcie latając z nami przestaniesz dziwnie wyglądać.  ;) opij go koniecznie  :lol:  :lol:

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

2,049

dukeSebo napisał/a:
Krzysiek 690SM napisał/a:

No gratulacje Krzychu.  :D Wreszcie latając z nami przestaniesz dziwnie wyglądać.  ;) opij go koniecznie  :lol:  :lol:

Opiliśmy go już w czwartek przed odbiorem żeby mi w drodze do domu nie skrzypiał aby.  ;)

Ktm 690 SM było, 990 Adventure też był a teraz jest 690 SMR.

2,050 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-09-06 12:27:49)

To Krzychu docieraj go w drodze do i z pracy... tak by na terror był na 101% wydajności.
Przy docieraniu stosuje metodę...znaczy w moim zakichanym życiu miałem tylko dwa sprzęty pachnące nowością... Romet  Ogar ale nie byle jaki bo 200 (silnik jawoski) no i Duke... więc stosuję metodę w pizdę i spokojnie, w pizdę i spokojnie... bez długotrwałego obciążania. A podstawa to rozgrzanie i schłodzenie po wysiłku.  :D  :D

2,051

jakis terror przewidywany jest dzisiaj  :D  sa chetni jak tak to za jakas godzine moge byc w wawie :lol:

2,052

ja z kolezka okolo 18 bede na zakladach ursus

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2,053

długo zamierzacie latac?? i gdzie??

2,054

ja max godzinke , słychać bedzie gdzie dokładnie bedziemy:)

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2,055

no wlasnie dziwie sie wam chlopaki, pogoda taka że to aż żal że nie mogę pojeździć, mimo że po jutrze mam egzamin i siedzę i się uczę... a wy nic? gdybym miał sprawną linkę to bym dzisiaj jeździł, nie ma bata.

100% Supermoto