1,996

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

No to teraz ja się wyżalę... kur... zacznę od tych słów :mad:
przez Bicepsa i jego kurczaka (jechaliśmy do Jaśnie Pana Bicepsa, bo spóźnił się na ustawkę) Straciłem dowód -100 złotych mandacik (to za uwaga hehe nie wydech a tablicę) + 300 złotych premii uznaniowej, jeszcze by się czegoś dopatrzyli ale... tu miałem fart  :D 
Myślę sobie... to mi nie popsuje latania... więc postanowiliśmy zaszyć się w krzakach nad Wisłą.
Dziwnie pechowym zbiegiem okoliczności nad Wisłą odkryłem, że z każdym kolejnym kilometrem tracę jeden drucik na lince sprzęgła... do domu wróciłem na 3 drucikach :/ Tu znów niecenzuralne słowo  :mad:
dzisiaj już sobie odpuszczę... grzecznie posiedzę w domu ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

1,997

bartolini76 napisał/a:

Kogo dziś nosiło na żołtej DRZecie po mieście? Widziany na zjezdie  z Puławskiej na Wileńską. Pozdrawiam

Mnie raczej widziales

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

1,998

Dobrze dzisiaj było :p dopiero do domu wróciłem

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

1,999

dukeSebo napisał/a:

No to teraz ja się wyżalę... kur... zacznę od tych słów :mad:
przez Bicepsa i jego kurczaka (jechaliśmy do Jaśnie Pana Bicepsa, bo spóźnił się na ustawkę) Straciłem dowód -100 złotych mandacik (to za uwaga hehe nie wydech a tablicę) + 300 złotych premii uznaniowej, jeszcze by się czegoś dopatrzyli ale... tu miałem fart  :D 
Myślę sobie... to mi nie popsuje latania... więc postanowiliśmy zaszyć się w krzakach nad Wisłą.
Dziwnie pechowym zbiegiem okoliczności nad Wisłą odkryłem, że z każdym kolejnym kilometrem tracę jeden drucik na lince sprzęgła... do domu wróciłem na 3 drucikach :/ Tu znów niecenzuralne słowo  :mad:
dzisiaj już sobie odpuszczę... grzecznie posiedzę w domu ;)

Sebek to następnym razem idz na rower  :P

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2,000

Straciłem dowód -100 złotych mandacik (to za uwaga hehe nie wydech a tablicę) + 300 złotych premii uznaniowej, jeszcze by się czegoś dopatrzyli

cóż, nie mogę zawszę się tobą opiekować... :)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

2,001

Biceps ty trollu to ja miałem napisać 2000 posta. A niech Ci ten kurczak przez którego straciłem dowód...czkawka odbije.  :mad:

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

2,002

Wiem, wiem... Brzoza  :(

2,003

to jak jutro latamy ?? D

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,004 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-09-04 22:43:04)

ale mam 2002, 2003 i nawet 2004 ;)  A i chciałem wspomnieć o tym że nowy członek terrorystycznej grupy zwany Panczo ;) zostawiał za sobą dwie ciapowate DRZety a chłopak lata na DT... patrząc w lusterko ciągle widziałem go jak cień, siedział mi normalnie na tablicy... no a te dwa ancymonki Biceps i Bartek zostawali w tyle.

Powiem to jeszcze raz głośno... DT 125 dzisiaj objeżdżało DRZety... więcej już nic nie powiem :D Wstyd, wstyd a dla Pancza + 10 punktów w skali szacunu osiedlowego.

2,005 Ostatnio edytowany przez Ponczo (2010-09-04 22:41:48)

starałem się żeby nie robić ogona :D

Po prosty lubię zapierdalać...

2,006 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-09-04 22:49:03)

Seba widze ,że dzisaj każdy ma problem z linkami od sprzęgła , ja wpadając już do garazu na poł sprzegle wpieprzył bym sie w samochód bo mi strzeliła reszta linki . Też dzisaj pozapier*alałem zrobiłem całe 10 km KUR....

Ps to smc już masz u siebie czy narazie tylko w planach?

motoslide.com

2,007

No widziałem Bartek znaczy czytałem... jakiś dzień generalnie do bani, pechowy. Od dzisiaj w moim garażu...zapasowa linka będzie wisieć na gwoździu   :cool:

2,008

No lipton straszny , teraz nie wiem czy kupować orginalną linke z pancerzem , czy poleciec po taniosci z wymianą samej linki tyle .

motoslide.com

2,009

bico napisał/a:
bartolini76 napisał/a:

Kogo dziś nosiło na żołtej DRZecie po mieście? Widziany na zjezdie  z Puławskiej na Wileńską. Pozdrawiam

Mnie raczej widziales

Miło było choc krótko, Szukałem drogi,  dlaego nasze spotkanie krótkie. Jak by termin nie gonił to pogoniłbym za Tobą...

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

2,010

dukeSebo napisał/a:

ale mam 2002, 2003 i nawet 2004 ;)  A i chciałem wspomnieć o tym że nowy członek terrorystycznej grupy zwany Panczo ;) zostawiał za sobą dwie ciapowate DRZety a chłopak lata na DT... patrząc w lusterko ciągle widziałem go jak cień, siedział mi normalnie na tablicy... no a te dwa ancymonki Biceps i Bartek zostawali w tyle.

Powiem to jeszcze raz głośno... DT 125 dzisiaj objeżdżało DRZety... więcej już nic nie powiem :D Wstyd, wstyd a dla Pancza + 10 punktów w skali szacunu osiedlowego.

Noto Sponczo :D