Odp: Kupię WR250X
DumDum zależy o jakiej wersji mówimy. Ja miałem na myśli 640 a on waży 164kg. A Ty o jakim LC4 mówisz?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię WR250X
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
DumDum zależy o jakiej wersji mówimy. Ja miałem na myśli 640 a on waży 164kg. A Ty o jakim LC4 mówisz?
To może Crf 250m .Mozna łatwiej trafić ładna sztukę pomodzić i tez bedzie fajnie jeździć.
Łukasz Wr250X to najniżej co mogę mieć jeżeli chodzi o parametry. CRF250M nie dość że słabsza od wr250x to w dodatku 10kg cięższa, z duużo gorszym zawieszeniem oraz paskudnie wąską już oponą z tyłu - 120mm.
660 jeśli ma być lekko. Po za tym z tego co widzę, 640 149kg na sucho. Co da trochę większą różnicę, ale nadal jest możliwość zejścia z wagą. Choćby wydechem.
Ciekawe gdzie on teraz znajdzie zdrowe 660, takie wiesz, bez podejrzeń o cokolwiek ;)
Ciekawe gdzie on teraz znajdzie zdrowe 660, takie wiesz, bez podejrzeń o cokolwiek ;)
Ja mam na sprzedaż pewną 660 8 tkm po kapitalce
Zaraz i tak będzie że 660 trzeba kopać xD
No bo trzeba i mnie by to osobiście kosmicznie denerwowalo. Jeśli ma zamiar dużo po mieście latać - niech Ci zgasnie na światłach przy ruszaniu... No chyba by mnie ch*j strzeli żeby go spychac i kopać
Co chwile słysze a" gdyby zgasła na światłach" ja niewiem ale mi przez 5 lat latania przytrafiło się to raz
Ja też miałem taką sytuację raz ale nigdzie nie musiałem pchać tylko w kilka sekund odpaliłem ponownie nikt nawet nie zdążył zatrąbić
Ja mam na sprzedaż pewną 660 8 tkm po kapitalce
8tkm po remoncie i sprzedajesz? Podejrzane...
Arrasss napisał/a:Ja mam na sprzedaż pewną 660 8 tkm po kapitalce
Podejrzane? To chyba nigdy nie byłeś na grupie fb enduro/cross :D Tam wszystko jest po remoncie max 2h :D
Światła to tylko jeden z przykładów. Jestem leniem i po prostu jeśli mam wybierać moto rozrusznikiem ważące 5kg(?) więcej, a bez rozrusznika to po prostu biorę z rozrusznikiem bo mi się nie chce z tym męczyć. Mówię tutaj oczywiście o cywilnym/ulicznym 4t, w 2t jest mi to bez różnicy, bo to tylko w teren jak dla mnie. Żeby ukrocic spekulacje w kolejnych kilku postach - potrafię odpalac 4t z kopki ale nie widzę w tym sensu :)
Arrasss napisał/a:Ja mam na sprzedaż pewną 660 8 tkm po kapitalce
Może i dla ciebie podejrzane. Sprzedaje bo praktycznie na nim nie jeżdżę w tym sezonie 1500km z tego 1200 w 4dni po Alpach. Więc nie ma sensu żeby stał i się marnował jak komuś może posłużyć.
Chyba nie czytałeś całego tematu ;)
No nigdzie, ale nowego SMC też nie kupi, bo za drogie, albo zaw wysokie, albo jeszcze się znajdzie kilka innych powodów.
Ale jestem bardzo ciekaw na czym się ta historia skończy :D
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 32 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię WR250X
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 67 zapytań