Odp: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
75038046100
58038005100
lub zamienniki takie jak podałeś.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Strony Poprzednia 1 … 86 87 88 89 90 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
75038046100
58038005100
lub zamienniki takie jak podałeś.
75038046100
58038005100lub zamienniki takie jak podałeś.
Wielkie dzięki
A może mi ktoś jeszcze powiedzieć czym czyści się te 2 sitka przy wymianie oleju? Jakiś specjalny preparat potrzeba? Czy wystarczy czymś przemyć, przedmuchać?
Chciałbym to przeprowadzić sprawnie i szybko, żeby się nie zastanawiać zbytnio "co, czym i jak" w trakcie wymiany, a tym bardziej chcę żeby to było zrobione dobrze.
wie ktoś może, czy śrubka od przewodu hamulcowego w Beringerze BR12 jak na fotce, to M10x1,00 czy M10x1,25 ?
A może mi ktoś jeszcze powiedzieć czym czyści się te 2 sitka przy wymianie oleju? Jakiś specjalny preparat potrzeba? Czy wystarczy czymś przemyć, przedmuchać?
Chciałbym to przeprowadzić sprawnie i szybko, żeby się nie zastanawiać zbytnio "co, czym i jak" w trakcie wymiany, a tym bardziej chcę żeby to było zrobione dobrze.
Spreżonym powietrzem.
Witam czy ktoś może doradzić czy to jest keihin z pompką i nada się do ktm 640?
[url]https://www.olx.pl/oferta/ktm-sx-exc-lc4-gaznik-keihin-fcr-41-CID5-IDsSKV1.html[/url]
Miro69 popraw link.
Ojj przepraszam nowy tutaj :
[url]https://www.olx.pl/oferta/ktm-sx-exc-lc4-gaznik-keihin-fcr-41-CID5-IDsSKV1.html[/url]
Tak, to jest Keihin z pompką. Temat o FCR w LC4 też gdzieś krąży.
Tak tylko interesuje mnie jakie znaczenie ma to oznaczenie na tym gaźniku 4122A BQJIO, a na gaźniku strikte do lc4 640 ma być wybite 4138A CRG18. Tutaj moje pytanie czy tam tylko sie to dyszami róźni które dam rade sam wymienić czy jakieś srednice króćców są inne albo czym sie to różni.Czyli wprost brać ten dla ktm lc4 640 czy szukać inny. Prosze o pomoc i z góry dziękuje
Przeczytaj sobie tamten temat. I porównaj gaźniki. Średnice mocowań są te same, w gaźniku z twojego linku nie masz ACV i TPS'a.
Jestem nowy na forum, witam.
Pytanko takie.
Pacjent KTM 525 EXC. Z biegów jest tylko 1,2 i 5. Jakieś pomysły co to może być?
Jestem nowy na forum, witam.
Pytanko takie.
Pacjent KTM 525 EXC. Z biegów jest tylko 1,2 i 5. Jakieś pomysły co to może być?
A co jest po między? Opisz problem bo za wiele z niego nie wynika.
krzyszotfw96 napisał/a:Jestem nowy na forum, witam.
Pytanko takie.
Pacjent KTM 525 EXC. Z biegów jest tylko 1,2 i 5. Jakieś pomysły co to może być?A co jest po między? Opisz problem bo za wiele z niego nie wynika.
Bieg wchodzi, ale nie ma nic, tak jakby to byl luz.
EDIT: Wydaję mi się, że po prostu tryby zmieliło. Jest opcja wymiany pojedynczych czy cała skrzynia musi nowa wjechac?
Jakby zmieliło tryby to powinno być 1,2,nic, nic, nic, 5. Bo tryby trybami ale programator musi swoje przelecieć.
A według twojego opisu jest 1,2,5. Co by wskazywało coś źle złożone w skrzyni biegów.
Jak się zapewne domyślasz nikt nie powie co jest dokładnie, musisz rozebrać i zobaczyć.
Strony Poprzednia 1 … 86 87 88 89 90 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 57 zapytań