Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Teraz bym wsiadł na motor :p ale kiera do wymiany i zadupek naprostować i to najgorsze co mnie martwi :((
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 125 126 127 128 129 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Teraz bym wsiadł na motor :p ale kiera do wymiany i zadupek naprostować i to najgorsze co mnie martwi :((
AAAA NOOO :P :D Pamiętam Cie :P hehehe trzeba było za nami zobaczył bys glebe :p
miałem za wami jechać ale do klopa mnie piliło :| kac kupa po wczorajszej imprezie
dobrze ze zyjesz :P
Hehehe luzik :D szkoda tylko motoru :P to się nazywa terror aż iskry szły :P
Jak tam pada teraz w stolicy? Bo mam chęć się wybrać do Radzika ale zmoknąć już raczej nie.
To może na stegnach też będzie sucho. Jakby ktoś widział szaro-czarną Huskę na blachach WWE to trąbić :P
ooo matko ile nowych postów , noto tak:
Paweł dobra gleba nie jest zła ;)
Vilku Warszawskie parki i skwerki śnią mi sie po nocach :D
SebaKAT wiem wiem z muzyką mnie poniosło , ale jest miło i sympatycznie :lol: ludziska na mostku hmm nikt mnie nie jebną parasolką ani torba przez plecy wiec chyba nie było źle :P
A co do waszej pogody to umnie dzisiaj była bajka , odprowadziliśmy znajmomych do ślubu dostaliśmy po krupniku :D
Chłopaki na czoperach mają tak poje*ane tłumiki , że aż wokalistka która u kumpla miała spiewać na weselu z zespołem dostała ataku padaczki , a mi jeszce sie bebechy trzęsą od tego strzelania :D
Jedyne supermoto wśród bandy czoperów dwóch plasitków i jedyna bratnia dusz to Bmw R1200
HAHA Dr wygląda przy tym jak komarek :
Razem z kolegą od bemki blokowaliśmy ruch przed paradą , ale kolega nie dał sie podpuścic , zeby pogumowac troche , ja jako pizdeczka która ma moto od kwietnia , a wszystkie próby latania na gumie kończyły sie lipą (strach mi nie pozwalał) , teraz jako , że wszystkie oczy skierowane były na mnie, pod wpływem emocji i wszechobecnego podnicenia, wyprzedziłem cały konwój czoperów, samochód młodych na kapciu i opadłem na dwa koła , no poprostu piękna sprawa , wracałem do domu i cały czas sobie myślałem " jak Ty to kaleko zrobiłeś". Będzie lipa ja ktoś powie kiedyś w grupie , Bartek ty dobrze latasz na gumie weź pokaż wszystkim, :rolleyes:
dobra kończe bo strony nie starczy :P
Pozdrawiam Warszawe :cool:
chciałbym być znowu tak zajarany tematem motocykli jak ty... haha
mówisz , ze z czase przechodzi i robi sie monotonia jak po 20 latach małżeństwa :D
niestety... :/
nie bede szczyl doradzał ,ale może wystarczy coś urozmaicić :D
Bartek to że Brzoza myśli o ciepłych kapciach i generalnie chce mu się mniej... to nie oznacza że tak mają wszyscy :D
haha no mi sie własnie coraz bardziej chce :D
to wszystko przez te filmy youtube>supermoto
to one mnie napędziły do kupienia sm i teraz pchaja mnie dalej , człowiek sie na ogląda tych pojebów z usa ze skanydnawi uk i dochodzi do wniosku " Ty ja też chce być taki poje*any"
moj braciak nagral sie w NFS i kupił subaru :o
Piszecie, gadacie, rozwodzicie się nad tematem.
Wstałem dopiero przed chwilą - pierwsza rzecz odpaliłem kompa. Za oknem słońce - myślę sobie, ze pewnie jest już ustawka nakręcana od rana na latanie niedzielne. Nie zlazłem na dół żeby zjeść śniadanie tylko usiadłem na czczo do kompa a tu?? Ostatni post o grach komputerowych z 00:28.
No Panowie?? I to ja myślę o kapciach?? Chyba o rozgrzanych slickach, natomiast WY - i Ty Księciuniu na pewno takze - Myślicie o kinie ze swojom dziefczynom, albo rodzinnym obiedzie u babci Hani.
Zawiodłem się...
Nie marudzić tylko wbijać na zawody cross country pod Sochaczew (miejscowość kurdwanów)
[url]http://www.e-sochaczew.pl/sochaczew-zdjecia,cross-country-kurdwanow-sprostowanie,50040.html[/url]
Ostra bibka pod patronatem proboszcza :D
Jak co to szukajcie czarnej Dr na złotych felgach :P
Tylko nie wsród startujących :lol:
Strony Poprzednia 1 … 125 126 127 128 129 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.103 sekund, wykonano 45 zapytań