Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Panowie dziś jest niedziela, nie pada to latamy coś dzisiaj ??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 126 127 128 129 130 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie dziś jest niedziela, nie pada to latamy coś dzisiaj ??
ooo. no i proszę. Pierwszy odważny jest. JAk zorganizujemy ekipę jakaś to tak. Bo tak we dwóch się kręcić to mie sie nie chce :)
Tak się składa że wczoraj to właśnie ja od godzin. 11 do godziny 17.30 próbowałem sklecić ekipę. Wszyscy od samego rana wmawialiście mi że leje :| i nie słuchaliście gdy mówiłem że u mnie jest ładnie... hehe :mad:
Dzisiaj twoja kolej Brzoza... ja mam dość tego trollowania.
P.s. A i już nie jestem na czczo. :)
Czy mamy rozumieć Sebo że jest nas już trzech
Chłopaki najnormalniej czekają na temperatury +40 stopni. A przypominam jesień za pasem. Teraz trzeba planować ustawki z godziny na godzinę i cieszyć się każdą chwila bez deszczu... a nie pierdolić że brzydko.
Jeszcze jedno... jaki to supermotowiec bojący się mokrego asfaltu. ;)
Dla mnie to szkoda dnia czekać do 17 idę do sklepu wracając odkryję motorek jak nic się nie wykluje to tylko go zatankuję
właśnie Sebek ma rację przecież na mokrym to najlepsze slajdy tylnego jak i przedniego koła no nie Brzoza
muszę wyjść jak by coś to jestem pod telefonem
Smiganko dzisiaj z wieczora?
Jak najbardziej :D generalnie jedyne co dzisiaj się liczy to start Kubicy... no a po wyścigu możemy polatać. :)
Jak najbardziej :D generalnie jedyne co dzisiaj się liczy to start Kubicy... no a po wyścigu możemy polatać. :)
zdecydowanie tez się pisze :)
kiedy sie kończy rzeczony wyścig?? Ja to tak nie będę miał czasu wieczorem. Wolałbym coś koło popołudnia...
mieszkam na Tarchominie - czyli na warszawskim biegunie zimna i wody.
U mnie pada :/
Kicha z masłem, pozamiatane, ide spać.
kiedy sie kończy rzeczony wyścig?? Ja to tak nie będę miał czasu wieczorem. Wolałbym coś koło popołudnia...
A co wieczorem do kina, czy na romantyczny spacer po parku ? :D
Jak Ty będziesz się przechadzał rączka w rączkę po parku... my w tym czasie będziemy siać terror. ;)
P.s. Brzoza u mnie zajebiaszcze słońce ;) ;) :cool:
Robert 2!!!!! :):):) oby tak dalej
Strony Poprzednia 1 … 126 127 128 129 130 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 46 zapytań