Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Ale sie w jajo daje robić :D Sorki za ppytanie!!! Albo już sam nie wiem :/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 122 123 124 125 126 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale sie w jajo daje robić :D Sorki za ppytanie!!! Albo już sam nie wiem :/
HAHA sam sobie odpowiedz na to pytanie :P
co do latania już już naciągalem portki na dupe już czysciłem gogle i co?
i zaczeło padać :mad:
Bartek jak sam widzisz i ekipę masz do dupy i pogoda z dupy... przeprowadzaj się do nas. Znajdę Ci 2 metry kwadratowe pod dachem dla Ciebie i twego motocykla. ;) u nas przestało padać.
To jak dziewczyny latamy?
No ch***ia z grzybinią na prowincji.
Plastików jest multum lataja tylko nocami ,ale latają , choperów jest chyba jeszcze wiecej szczególnie w tym sezonie , brudasy na kostkach też sobie radzą , nie widać ich , ale czają sie gdzieś za miastem w błocie .
My , my na sm a jest nas dwóch spotkać sie nie możemy :/ , a samemu zamuła i jeszce wkur*ia cie pogoda wrrrrrrr :mad:
Foto z dzisiejszego latania extra :
hehe... twoja ekspresja na temat dzisiejszego latania. hm... powiem że naprawdę dobitnie do mnie przemawia. :D :D
Niech spier**** ten deszcz , cały tydzień jestem na głodzie i musz dzisiaj polatać , nawet gdyby to miało być latanie po garażu pod ziemnym :D
Kurde, człowieku, przecież ty z tych skierniewic masz do nas jakies 80 km, Weż wpadaj kiedyś na weekend to sie z nami powozisz cały dzień...
nie jest głupi pomysł :D
PS gdybyscie robili takie manewry jak w zeszłym roku hmm.. tak w zeszłym roku nad pilicą niewiem kto wtedy był ,ale odrazu mówie JESTEM :rolleyes:
no dobra ja mam propozycję 20 Pl bankowy ktoś sie piszę?
Daniel w chwili dodania twego posta... rozpadało się :( mam nadzieję że przejdzie szybko.
rozpadało się
haaa czyli jednak jest jeszce troche sprawieliwości na tym świecie , ja sie tak podnieciłem pisząć na forum , że po wstępnych oględzinach kałuż z okna . Zauważyłem , ze nie pada już i ide zobaczyć jak lata Szwini mt 60 rs CORSAAAA na mokrym .
Pozdrawiam Bartek ze schnących Skierniewic :| :D :lol:
dobra zobaczymy jak bedzie wygladala sytuacja do 19 30 i wtedy sie zobaczy :)
thcq napisał/a:to dzisiaj gdzie i o której ? czy juz wszyscy latają...
Ponczo napisał/a:jeśli wam nie będzie przeszkadzać towarzystwo 125 to bym z wami mógł polatać
:DWczoraj najwyraźniej już wszyscy latali lub zorganizowali się we własnym zakresie...
P.s. Do thcq mam nadzieję że od teraz regularnie zaczniesz się udzielać... mimo wczorajszego rozczarowania. ;)
P.s. Do Poncza nie robimy podziałów, nie dyskryminujemy... na ostatnim plenerowym terrorze nawet był z nami czopek :D dzielnie walcząc w terenie. Jak jeździsz z sercem hehe... jesteś mile widziany.
Nikt na Ciebie krzyczeć nie będzie... najwyżej się zgubisz ;) lub dorwiesz nas na następnych światłach :D
Dziękuje mam nadzieję że na następnym spotkaniu się pojeździ
No i jak wawa wymiękła ? :D
Ja tylko godzine , ale latałem i ze strażą miejską sie po parku ganiałem , aż mnie deszcz przegonił ;) Super błoto to jest to co w dzisiejszym supermoto sie liczy. :D
Pirellka na tyle napewno trzyma lepiej na mokrym niz ten pseudo deszczowy heidenau , na błocie troche tańczy tył , ale umówmy sie tak musi być.
NIE MA LIPY :rolleyes:
No jakoś tak wyszło że wczoraj... pogoda nikogo nie przekonała. Jednak tak od 21. asfalt był już suchy.
Bartek patrz dzisiaj i jutro... i niech Cię z zazdrości skręca... bo latać będziemy. :D
Bartek wpadaj do nas na weekend a jakiś nocleg Ci zorganizuje. :D Tylko zamów pogodę. :)
Strony Poprzednia 1 … 122 123 124 125 126 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.100 sekund, wykonano 42 zapytań