1,846

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Ale sie w jajo daje robić :D  Sorki za ppytanie!!! Albo już sam nie wiem :/

SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!

1,847

HAHA sam sobie odpowiedz na to pytanie :P
co do latania już już naciągalem portki na dupe już czysciłem gogle i co?
i zaczeło padać  :mad:

motoslide.com

1,848

Bartek jak sam widzisz i ekipę masz do dupy i pogoda z dupy... przeprowadzaj się do nas. Znajdę Ci 2 metry kwadratowe pod dachem dla Ciebie i twego motocykla.  ;)  u nas przestało padać.

To jak dziewczyny latamy?

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

1,849 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-08-27 18:04:18)

No ch***ia z grzybinią na prowincji.
Plastików jest multum lataja tylko nocami ,ale latają , choperów jest chyba jeszcze wiecej szczególnie w tym sezonie , brudasy na kostkach też sobie radzą , nie widać ich , ale czają sie gdzieś za miastem w błocie .
My , my na sm a jest nas dwóch spotkać sie nie możemy  :/  , a samemu zamuła i jeszce wkur*ia cie pogoda wrrrrrrr  :mad:
Foto z dzisiejszego latania extra :
http://img839.imageshack.us/img839/6097/p1010011ch.jpg

motoslide.com

1,850

hehe... twoja ekspresja na temat dzisiejszego latania. hm... powiem że naprawdę dobitnie do mnie przemawia.  :D  :D

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

1,851

Niech spier**** ten deszcz , cały tydzień jestem na głodzie i musz dzisiaj polatać , nawet gdyby to miało być latanie po garażu pod ziemnym  :D

motoslide.com

1,852

Kurde, człowieku, przecież ty z tych skierniewic masz do nas jakies 80 km, Weż wpadaj kiedyś na weekend to sie z nami powozisz cały dzień...

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

1,853 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-08-27 18:21:01)

nie jest głupi pomysł  :D

PS gdybyscie robili takie manewry jak w zeszłym roku hmm.. tak w zeszłym roku nad pilicą niewiem kto wtedy był ,ale odrazu mówie JESTEM  :rolleyes:

motoslide.com

1,854

no dobra ja mam propozycję 20 Pl bankowy ktoś sie piszę?

1,855

Daniel w chwili dodania twego posta... rozpadało się :( mam nadzieję że przejdzie szybko.

1,856

dukeSebo napisał/a:

rozpadało się

haaa czyli jednak jest jeszce troche sprawieliwości na tym świecie , ja sie tak podnieciłem pisząć na forum , że po wstępnych oględzinach kałuż z okna . Zauważyłem , ze nie pada już i ide zobaczyć jak lata Szwini mt 60 rs CORSAAAA na mokrym .
Pozdrawiam Bartek ze schnących Skierniewic   :|  :D  :lol:

http://img839.imageshack.us/img839/1646/6342.jpg

motoslide.com

1,857

dobra zobaczymy jak bedzie wygladala sytuacja do 19 30 i wtedy sie zobaczy  :)

1,858

dukeSebo napisał/a:
thcq napisał/a:

to dzisiaj gdzie i o której ? czy juz wszyscy latają...

Ponczo napisał/a:

jeśli wam nie będzie przeszkadzać towarzystwo 125 to bym z wami mógł polatać
:D

Wczoraj najwyraźniej już wszyscy latali lub zorganizowali się we własnym zakresie...

P.s. Do thcq mam nadzieję że od teraz regularnie zaczniesz się udzielać... mimo wczorajszego rozczarowania. ;)

P.s. Do Poncza nie robimy podziałów, nie dyskryminujemy... na ostatnim plenerowym terrorze nawet był z nami czopek  :D  dzielnie walcząc w terenie. Jak jeździsz z sercem hehe... jesteś mile widziany.
Nikt na Ciebie krzyczeć nie będzie... najwyżej się zgubisz ;)  lub dorwiesz nas na następnych światłach :D

Dziękuje  mam nadzieję że na następnym spotkaniu się pojeździ

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

1,859 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-08-28 09:35:33)

No i jak wawa wymiękła ? :D
Ja tylko godzine , ale latałem i ze strażą miejską sie po parku ganiałem , aż mnie deszcz przegonił ;) Super błoto to jest to co w dzisiejszym supermoto sie liczy. :D
Pirellka na tyle napewno trzyma lepiej na mokrym niz ten pseudo deszczowy heidenau , na błocie troche tańczy tył , ale umówmy sie tak musi być.
NIE MA LIPY  :rolleyes:
http://img163.imageshack.us/img163/3715/p1010019p.jpg

motoslide.com

1,860 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-08-28 11:07:38)

No jakoś tak wyszło że wczoraj... pogoda nikogo nie przekonała. Jednak tak od 21. asfalt był już suchy.
Bartek patrz dzisiaj i jutro... i niech Cię z zazdrości skręca... bo latać będziemy.  :D

Bartek wpadaj do nas na weekend a jakiś nocleg Ci zorganizuje.  :D  Tylko zamów pogodę. :)