Odp: Terror Kraków, okolice ?!
Była była przyjechałeś już po odprawie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 39 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Była była przyjechałeś już po odprawie
To druciaki pomogły ;)
pchacie to przed wjazdem na tor do komina i wyciągacie po sprawdzeniu>? Nie czepiają się pozniej? Próbuje na Kraków wjechać i nie ma lekko:P
Same wypadły już na torze. Zamówiłem już jakiś czas temu db killery ale dziś z potrzeby chwili druciaki dały radę. Na dłuższą metę będę używał db killery bo bez nie słyszę kiedy policho nadjeżdża :D
Ktoś wybiera się do Łodzi w poniedziałek? 139 zł i jazda od 11.30 do 16.00.
Bardzo kusząca propozycja, ale 99% ryzyka deszczu z burzą w godzinach 12-18 wybitnie odstrasza.
Bardzo kusząca propozycja, ale 99% ryzyka deszczu z burzą w godzinach 12-18 wybitnie odstrasza.
O pogodzie nie pomyślałem... Jutro będę śledził jak sytuacja będzie się rozwijała, może coś się zmieni.
Ktoś coś dziś ?
Gdybyś wczoraj wieczorem napisał coś rano byśmy polatali. Niedzielne poranki zawsze wchodzą w grę
motopark dzisiaj 19 ktoś coś?
Ktoś tutaj wybiera się w najbliższym czasie na Radom/Łódź czy cokolwiek innego i ma miejsce na przyczepce/w busie?
motopark dzisiaj 19 ktoś coś?
Ja byłem na 17. Ty przyjechałeś tą czarną na dwóch wydechach?
Zgadza się
Zgadza się
To się minęliśmy. Jak wjeżdżałeś na tor, to ja akurat wyjeżdżałem. Brzmi pięknie, miałeś dBkillery?
Zaparkowałem koło twojej ale nie było cię w pobliżu akurat. Nie mam db killerów jeszcze ale o dziwo mieści się w normie. Od kiedy nasaczylem porządnie filtr powietrza jest sporo ciszej i kulturalniej
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 39 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 77 zapytań