Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Ja mam idento z sąsiadem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 407 408 409 410 411 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja mam idento z sąsiadem.
Heheh to trzeba sąsiadowi posłać pare wiązanek....co to cisza nocna czy co,szeryf osiedlowy czy ki ch*j.
kup mu zatyczki do uszu:D
Ma ktos moze doświadczenie ze sprowadzaniem moto z Norwegi? Sytuacja następująca: moto zakupione nowe, nie jeżdzone (2012r)tylko że nigdy nie było zarejestrowane (posiada kpl dokumentów jak przy zakupie z salonu) w Norwegii i tam juz nie może być zarejestrowane. I teraz pytanie czy takie moto da rade zarejestrować w PL?
Ma ktos moze doświadczenie ze sprowadzaniem moto z Norwegi? Sytuacja następująca: moto zakupione nowe, nie jeżdzone (2012r)tylko że nigdy nie było zarejestrowane (posiada kpl dokumentów jak przy zakupie z salonu) w Norwegii i tam juz nie może być zarejestrowane. I teraz pytanie czy takie moto da rade zarejestrować w PL?
A spełnia normy euro 4 i ma abs?
[url]https://www.youtube.com/watch?v=hSDVkZB3yXM[/url] co sądzicie?
Polecam mocno podgłośnić to będzie słychać dziwne, szmery, stuki, jakieś metaliczne walenie i piski.
Wybaczcie wulgaryzmy, ale uwierzcie mi - mam solidne podstawy, żeby kur*ami rzucać.
P.s w rzeczywistości wszystko wali jeszcze głośniej niż na filmie.
słyszałem głośniej chodzące silniki. Wg mnie nie ma tragedii. Zwiększ nieco obroty jałowe i upewnij się, że masz dobrą mieszankę na wolnych. Silnik tak lekko przygasa i zaniża obroty, to wtedy może odzywać się system dekompresji.
Silnik jest po remoncie generalnym. Przebieg 0mth.
Na wtrysku
Dzinkss napisał/a:Ma ktos moze doświadczenie ze sprowadzaniem moto z Norwegi? Sytuacja następująca: moto zakupione nowe, nie jeżdzone (2012r)tylko że nigdy nie było zarejestrowane (posiada kpl dokumentów jak przy zakupie z salonu) w Norwegii i tam juz nie może być zarejestrowane. I teraz pytanie czy takie moto da rade zarejestrować w PL?
Nie, czyli szkoda zachodu. Ew. druga rama ale to juz kombinacja.
<już nic>
ma ktos fotke drz y uzytkownika supermocarz ? bo kurde wszystkie zdjecia wygasły a tak była zachwalana
ŁukaszG napisał/a:Dzinkss napisał/a:Ma ktos moze doświadczenie ze sprowadzaniem moto z Norwegi? Sytuacja następująca: moto zakupione nowe, nie jeżdzone (2012r)tylko że nigdy nie było zarejestrowane (posiada kpl dokumentów jak przy zakupie z salonu) w Norwegii i tam juz nie może być zarejestrowane. I teraz pytanie czy takie moto da rade zarejestrować w PL?
Nie, czyli szkoda zachodu. Ew. druga rama ale to juz kombinacja.
Jak dobra cena to mozna cos kombinować....
Czy był ktoś w nowym salonie moto akcesoria na Trakcie Brzeskim w Warszawie?
Jaki jest skok gwintu w stopie amortyzatora pod zacisk brembo radialny? muszę kupić helicoila
Albo u kogo mogę taki gwint naprawić?
Jaki jest skok gwintu w stopie amortyzatora pod zacisk brembo radialny? muszę kupić helicoila
Albo u kogo mogę taki gwint naprawić?
WP stosował dwa skoki gwintów:)
Ten powszechny to M10x1.25
A ten nie powszechny to chyba M10x1.0
Strony Poprzednia 1 … 407 408 409 410 411 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.102 sekund, wykonano 46 zapytań