[url]https://www.olx.pl/oferta/honda-xr-650-r-2000r-stan-b-dobry-wroclaw-CID5-IDmdtSy.html#29b9278f2f[/url]
Jak ktoś może to niech porobi screeny i wrzuci ja mam z tym problem tutaj:
"jazda testowa tylko po wyłożeniu gotówki na stół z racji bardzo dużej mocy motocykla:]"
Należałoby ten tekst zmienić na:
"jazda testowa tylko po wyłożeniu gotówki na stół z racji całkowitego braku sprzęgła w motocyklu :]"
Poza tym kopci jak dwu suw, te powłoki robił jakiś mirek handlarz, wyglądają beznadziejnie, chwalą się że mają warsztat a wyprowadzają Ci totalne padło i jeszcze gonisz do nich 6 godzin jazdy... Ślizg łańcucha tłumaczą, że to musiało stać się przed chwila... całkowity brak sprzęgła próbował zatuszyć od razu ruszając i jadąc w pizdu... a później się tłumaczy, że one tak mają i po chwili sprzęgło się pojawi... za chwile wkręca, że na napinaczu można podkręcić... Zakrywa szmata wydech, żeby nie było widać jak kopci twierdząc, że sąsiedzi się burzą. Napęd już kiepski, kopnik lata jak łopata co świadczy o zajebistym przebiegu, strach kopać bo zaraz się upier*oli, motocykla nie da się odpalić bez gazu, twierdzi, że nie umiem odpalać choć wszystkie inne 650r odpalam od kopa... Po prostu robił to z gazem. Nie pozwala zmniejszać wolnych obrotów, to oczywiste bo od razu gaśnie (pojechał i ustawił w ch*j wysokie obroty), Na koniec rzuca teksty typu masz tu akcesoryjne powiększane chłodnice i uwaga najlepsza petarda jaka poleciała:
"Dętki są zajebiste, jak kupiłem i zobaczyłem tą detke z przodu, to musiałem dokupić drugą na tył, nigdy nie złapałem flaka..."
Śmieszne bo kasa duża a moto padło złom...
Szkoda ponieważ gość wkręca, że się człowiek nie zawiedzie goni na 1 w nocy do wrocławia 5min oględzin i rura z powrotem po inna xr, strata czasu, nerwów i później człowiek chodzi wyjebany przez tydzień od jazdy, od tego złoma z daleka chyba, że ktoś chce utopić w ch*j kasy.
XR650R