Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Ktos kojazy / ogladał ?
moze kogos od nas ?
[url]https://www.otomoto.pl/oferta/ktm-smc-ktm-smc-smcr-690-supermoto-100-sprawny-po-serwisie-ID6yBPJX.html[/url]
Znow jest DUKE :) a nastepne juz w kolejce SMC R :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 778 779 780 781 782 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ktos kojazy / ogladał ?
moze kogos od nas ?
[url]https://www.otomoto.pl/oferta/ktm-smc-ktm-smc-smcr-690-supermoto-100-sprawny-po-serwisie-ID6yBPJX.html[/url]
up
Maszyna forumowa, kierownik pojawił się parę razy na terrrorze w Wa-wie, jechać jeździ
Hej,
ktoś może podpowie czy to dobre moto?
[url]https://www.olx.pl/oferta/suzuki-drz400-sm-idealny-super-moto-dr-z-400-CID5-IDjRZTZ.html#ace1ef3162[/url]
Rok 2006, wygląda na zadbany. Może ktoś oglądał?
Od handlarza, ale wygląda naprawdę bardzo fajnie. Jak nie masz daleko, to jedź oglądać.
Ktos kojazy / ogladał ?
moze kogos od nas ?
Panie, za taki prajs to powinieneś już mieć temat zbadany przez telefon i liczyć gotówkę. Nikt Ci na forum nie wywróży.
ŁySy napisał/a:Ktos kojazy / ogladał ?
moze kogos od nas ?
Panie, za taki prajs to powinieneś już mieć temat zbadany przez telefon i liczyć gotówkę. Nikt Ci na forum nie wywróży.
Ja bym się zapytał dlaczego blacha nie grójecka, skoro ma dwa lata.
Kupowalem kiedys od tego goscia gs500. Skupuje z ubezpieczalni wiec nie licz na bezwypadkowosc moto. Apropos drz z brodnicy
velkurczak napisał/a:ŁySy napisał/a:Ktos kojazy / ogladał ?
moze kogos od nas ?
Ogranicznik był i nie ma.
JacekL napisał/a:velkurczak napisał/a:Panie, za taki prajs to powinieneś już mieć temat zbadany przez telefon i liczyć gotówkę. Nikt Ci na forum nie wywróży.
Co to znaczy? Całkiem wyłamany, czy tylko śrubki brak?
hacker33 napisał/a:JacekL napisał/a:Ja bym się zapytał dlaczego blacha nie grójecka, skoro ma dwa lata.
Co to znaczy? Całkiem wyłamany, czy tylko śrubki brak?
Na zdjęciu widać że ujebany.
Widać dał fotkę aby nie było, ale w opisie ani słowa.
Tego SMC był juz ktos oglądać i z tego co pamietam to w superlatywach sie nie wypowiadał, a rejstracja o niczym nie świadczy, a mozna na samych umowach (wszystkie umowy oryginały muszą być przy ew.zakupie) i moze byc np. zarejestrowany na 1-szego właściciela, a fizycznie moze byc juz u np. 5-go.
Tego SMC był juz ktos oglądać i z tego co pamietam to w superlatywach sie nie wypowiadał, a rejstracja o niczym nie świadczy, a mozna na samych umowach (wszystkie umowy oryginały muszą być przy ew.zakupie) i moze byc np. zarejestrowany na 1-szego właściciela, a fizycznie moze byc juz u np. 5-go.
Ważne żeby podatek był opłacony i ciągłość umów, bo jak nie będzie, to nie zarejestrują.
To, że nie przerejestrowany to na to bym patrzył najmniej bo o niczym to jeszcze nie świadczy. Ważne aby był zarejestrowany i opłacony. Znam dużo osób co nie przerejestrowuje aut czy moto tak po prostu. Sam miałem sytuację gdzie w chevrolecie latałem na właśnie pięciu umowach (w tym też dużo razy bywałem u niemca nim i przy kontroli problemu żadnego). Tylko u mnie było tak, że po zakupie przy rejestracji okazało się, że jedna umowa (chyba druga, nie zauważyłem przy zakupie) była kopią, a nie oryginałem i kazali mi się zgłosić do komisu skąd była ta umowa po oryginał tylko, że po pierwsze to był drugi koniec kraju, a dwa, że już dawno tego komisu nie było. Niby właściciela znalazłem i można było przepisać umowę, a on stara pieczątkę by walną tylko, że to wszystko załatwiane listownie i stwierdziłem, że nie chce mi się. Latałem tak trzy lata, aż trafił się kupiec i auto na sześciu umowach poszło dalej. Później widziałem go z jeszcze z rok czasu na tych blachach i dopiero przerejestrowanego (pewnie niewygodnie 7 umów było wozić albo miejsce na badania się skończyły hehe). Pzdr.
I pózniej mocna powiedzieć 2-gi właściciel od nowości jak juz zarejstrujemy na siebie i sprzedajemy.Podatki ze wcześniejszych umów nas nieinteresują tylko od naszej, a jak np. handlarze sie rozliczają to kolejna kwestia bo zazwyczaj umowa jest np. na kogoś z rodziny (straszą osobę lub kogoś z poza granic z PL dowodem) lub tez najzwyczajniej w świecie nie zgłaszają kupna, a jak ich tam US dojeżdża to pojęcia nie mam.
I pózniej mocna powiedzieć 2-gi właściciel od nowości jak juz zarejstrujemy na siebie i sprzedajemy.Podatki ze wcześniejszych umów nas nieinteresują tylko od naszej, a jak np. handlarze sie rozliczają to kolejna kwestia bo zazwyczaj umowa jest np. na kogoś z rodziny (straszą osobę lub kogoś z poza granic z PL dowodem) lub tez najzwyczajniej w świecie nie zgłaszają kupna, a jak ich tam US dojeżdża to pojęcia nie mam.
Z tym podatkiem to nie tak prosto. Miałem sytuację, że nie chcieli zarejestrować, bo nie był opłacony podatek przez kogoś, co więcej nawet nie możesz sam tego opłacić. Nie zgłoszenie kupna w US i nie opłacenie podatku to idiotyzm ( o ile wymagany).
To pewnie zależy też od WK, a jak wiemy Wydziały potrafią różnie interpretować daną sytuacje, a w zasadzie co mnie interesuje to czy ktoś rozliczył sie czy nie, od tego jest Policja skarbowa i niech ściga sobie takiego delikwenta.
Strony Poprzednia 1 … 778 779 780 781 782 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.186 sekund, wykonano 20 zapytań