Odp: Sezon 2017
Na stronie motoresults można rezerwować numery startowe dla Supermoto ;)
1 marca numery ktore były zajęte w poprzednim sezonie zostają uwolnione
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2017
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 37 38 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na stronie motoresults można rezerwować numery startowe dla Supermoto ;)
1 marca numery ktore były zajęte w poprzednim sezonie zostają uwolnione
Zarejestrowałem się na tej stronie. Wymyśliłem sobie jakąś tam nazwę klubu i nie mam licencji to chyba nic prawda?
W ogóle jak chce startować w klasie street to też muszę wcześniej ustalić numer?
możesz, ale nie musisz.
Jeżeli wymyslisz sobie numer typ 13, 69 , 666, to może się okazać że ktoś też wpadł na taki sam pomysł i wtedy jest problem.
wymyśliłem sobie pincet :)
Zarejestrowałem się na tej stronie. Wymyśliłem sobie jakąś tam nazwę klubu i nie mam licencji to chyba nic prawda?
W ogóle jak chce startować w klasie street to też muszę wcześniej ustalić numer?
numer fajny :-)
PS większe baty pójdą w Streecie niż Amatorach - tak tylko Cię uprzedzam :D
Przyjdzie taka wariatka Marzena i zacznie dublować ludzi :P
Ja tam nie dla batów wybrałem street tylko nie umiem i nie lubie jeździć w terenie więc dla mnie temat idealny:)
A czy dostane baty, oby - bo jeśli będzie inaczej to będę mocno zawiedziony:D
Street to inny temat niż amator? Bo kurde na tej stronie [url=http://www.motoresults.pl]www.motoresults.pl[/url] nie widzę klasy street i zarezerwowałem w amator swój turbo numerek. Kolejne pytanie czy muszę mieć licencję do klasy street? Jakieś badania? Może mi to ktoś na szybko przybliżyć w skrócie telegraficznym.
street -> C4
badania trzeba, licencja na pierwszej rundzie nie potrzebna z tego co pamiętam ale podchodzisz do egzaminu na tej właśnie rundzie i na następną lecisz z licencją czy jakoś tak o ile się nic w regulaminie nie zmieni
był jeden ziomek, co leciał bez licencji chyba ze 3 wyścigi - za każdym razem zdawał egzamin :D
ja to się zastanawiam czy będę musiał zdawać jak mam ważną licencje sędziowską hehe teoretycznie jest ona potwierdzeniem, że znam regulamin, więc ciekawy jestem...
Dobra to naucze sie tego regulaminu:P
Powiem Ci tyle.. ciężko tego nie zdać... ;P
Naucz naucz. W Koszalinie chcieli mi wmówić nieprawdę. Z trzech zdających tylko ja wiedziałem ile sec jest za falstart. Było zaskoczeni cytuje : Zawsze dawaliśmy 20 sec -,- a w regulaminie na 2016 było 10 sec.
Przydaje sie poczytać ;)
ja to się zastanawiam czy będę musiał zdawać jak mam ważną licencje sędziowską hehe teoretycznie jest ona potwierdzeniem, że znam regulamin, więc ciekawy jestem...
Tak. Bo praktyka na egzaminie też jest! :)
Masz licencję sędziego sportu motocyklowego?
Szukam sędziego na zawody :)
praktyka, praktyką, źle się wyraziłem bo chodziło mi tylko o teorię hehe
mam klasy "O" czyli okręgówki mogę obstawiać, kontaktowaliście się z moim bratem w sprawie karetek?
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 37 38 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2017
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 74 zapytań