Odp: Sezon 2017
Wojtek, wiesz może jak będzie z rundą ME w Poznaniu, tzn. jakiś dodatkowy wyścig dla lokalnych matadorów ? ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2017
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 38 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wojtek, wiesz może jak będzie z rundą ME w Poznaniu, tzn. jakiś dodatkowy wyścig dla lokalnych matadorów ? ;)
Z tego co wiem ME MŚ nie będzie w Poznaniu w tym roku.
No bo wlasnie maniek patrze na strone ms I me I jest ze 14 maja
BPROM opublikował kalendarz ale z tego co wiem to kilka rund nie jest dogranych. Poznań raczej odpada w tym roku.
BPROM opublikował kalendarz ale z tego co wiem to kilka rund nie jest dogranych. Poznań raczej odpada w tym roku.
przykra informacja. ..
Dla rozluźnienia atmosfery ;)
Jedna wielka rodzina
[url]https://youtu.be/gB_sNZZwI34[/url]
Edit: sorka przy browarze siedziałem i jakoś tak wyszło -,-
To jest w końcu ten Poznań, czy nie ma ? a może cały czas był, tylko przeoczyłem ?
6.08. VI Poznań
Automobilklub Wielkopolski
ul. Towarowa 35/37
no w kalendarzu jest :)
Z tego co zrozumiałem to Mańkowi chodziło o to że nie będzie w maju ME i MŚ. Runda w sierpniu chyba ma się odbyć. Przynajmniej mam taką nadzieje :)
chyba tak, coś mi się powaliło :D
Dokładnie tak jak pisze Chaw
Swoją drogą Mańkowi należy się podziękować za ogarnięcie kalendarza i spraw supermoto itp. Co by nie mówić najwięcej rund organizuje jego automobilklub- zakładam, że maczał w tym palce. Nie zawsze zgadzam się z jego pomysłami ale zaangażowania w rozwój SM mu nie można odebrać. Szacunek! Mam nadzieję, że za rok Mój automobilklub też pomoże.
Swoją drogą Mańkowi należy się podziękować za ogarnięcie kalendarza i spraw supermoto itp. Co by nie mówić najwięcej rund organizuje jego automobilklub- zakładam, że maczał w tym palce. Nie zawsze zgadzam się z jego pomysłami ale zaangażowania w rozwój SM mu nie można odebrać. Szacunek! Mam nadzieję, że za rok Mój automobilklub też pomoże.
+1
Trzeba przyznać to może wreszcie flaszkę wypije przed zawodami Marian :), czekamy na regulamin 2017 ciekwe czy nas coś tam zaskoczy.
Dziękuję za miłe słowo :)
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 38 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2017
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 66 zapytań