Odp: NIEciekawe motocykle na allegro/ebay
fury nie widziałem na żywo, więc cofam opinię
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » NIEciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie za mało informacji, żeby od razu do tego działu wrzucać ? Może gościu przez telefon by rozjaśnił nieco sytuację
Ale jak w innym dziale ktoś napisał że jeden "spec" od Aprilii pewnie coś tam dłubał w jakimś moto to było straszonko jakimś sądem czy czymś tam. DZIWNE.
Wcale mnie to nie gryzie, tylko uważam że nie zawsze trzeba zajmować stanowisko w danej sprawie. Nie znam szczegółów ogłoszenia i nie jestem nim w ogóle zainteresowany, ale w jednej sprawie reagujesz nerwowo a za chwilę robisz to co zarzucałeś innym. To jest moim zdaniem dziwne.
zgadza się, dlatego nie wypowiadam się o KTMach, CRFach, Yamahach i innych sprzętach, z którymi mam małą styczność (no chyba, że coś już naprawdę mnie razi i jestem tego pewny).
Jak nie znasz szczegółów ogłoszenia, to już w ogóle nie rozumiem Twojego zdziwienia :-)
Na siłę chcecie dopiec Levisowi, jak dla mnie to należy mu się duże piwo za to co robi bo z jego wypowiedzi absolutnie nie wynika jakiekolwiek oskarżenie czy oczernianie innych sprzedających.
W ogłoszeniu pisze jasno "jest wszystko potrzebne do złożenia"!
Więc dzięki Levis za spostrzegawczość bo byc może uratowałeś kogoś od kupy nerwów i paru tysi wydanych bez sensu.
a składac można tez wg serwisówki, ja kupiłem kiedyś 525 z silnikiem w skrzynce, i jakoś to chodziło, racja levis mi sie wydaje ze jezeli wszystko do złożenia jest, to czemu nie składa ;) pewnie umoczyl na karterach z 550
dlatego napisałem, że to tylko moje spostrzeżenia - wrzuciłem w tym temacie, bo wydawał mi się odpowiedni.
w tym temacie wrzucamy to co widzieliśmy na żywo - czytać regulamin
levis napisał/a:dlatego napisałem, że to tylko moje spostrzeżenia - wrzuciłem w tym temacie, bo wydawał mi się odpowiedni.
w tym temacie wrzucamy to co widzieliśmy na żywo - czytać regulamin
Zgadza się
Faktycznie - sorry.
Levis edytuj posty proszę
Cześć,
Uwaga na ten motocykl: [url]https://www.otomoto.pl/oferta/ktm-smc-r-690-zarejestrowany-a230kw-2016-ID6yLUyZ.html[/url]
to żaden bezwypadek, widziałem jego stan na aukcji ubezpieczyciela ze szwajcarii. Miał do zrobienia lagi, a opis wspominał też o ramie.
Gdy zapytałem co było robione to handlarz odpowiedział, że tylko przednią oponę zmienił po sprowadzeniu :)
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » NIEciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 76 zapytań