Odp: Sezon 2017
W niemczech na zawodach za prad sie placi 10€ za dzien od zawodnika. Prysznice tez sa platne. Cieszmy sie z tego co jest niedlugo nie bedzie ludzi, ktorzy zorganizuja zawody.
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2017
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 38 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W niemczech na zawodach za prad sie placi 10€ za dzien od zawodnika. Prysznice tez sa platne. Cieszmy sie z tego co jest niedlugo nie bedzie ludzi, ktorzy zorganizuja zawody.
Haha, to powiedz to Emilowi w Koszalinie, który wyganial ludzi po zawodach z pod prysznica i kłamał w żywe oczy, że po drugiej stronie ulicy na stacji jest prysznic 24h... a jak poszliśmy na stację, to pracownicy wielkie oczy, że u nich nigdy prysznica nie było, pomijając fakt, że stacja otwarta do 22.
)
... coś na ten temat wiem :( My w desperacji dotarliśmy do BP - bezskutecznie ;)
snieg napisał/a:r6cup2011 napisał/a:Wojtek to nie tak..... są jakieś minima warunków, jakie muszą być spełnione.... dla mnie prąd, toalety i prysznice to elementy infrastruktury, które powinny być oczywiste.
Haha, to powiedz to Emilowi w Koszalinie, który wyganial ludzi po zawodach z pod prysznica i kłamał w żywe oczy, że po drugiej stronie ulicy na stacji jest prysznic 24h... a jak poszliśmy na stację, to pracownicy wielkie oczy, że u nich nigdy prysznica nie było, pomijając fakt, że stacja otwarta do 22.
Generalnie, ja bym się cieszył, że w o ogóle jest gdzie jeździć, patrząc na to, że tendencja jest w stronę likwidacji niż otwierania nowych obiektów... ;)
Emil zmienną jest, raz nam pomogl bezinteresownie a drugi raz chcial wydymac na 200zl takze trzeba uwazac.
Chodzi mi o to, aby tak sporządzać umowy z potencjalnym organizatorem, aby uniknąć takich sytuacji, gdy zarządca toru decyduje o takich sprawach jak dostępność sanitariatów i opłaty w sposób dowolny.....
Wojtek - Ok - niech będzie, płacę 10E i mam zagwarantowany dostęp, podobnie z prysznicami itp..... ale płacąc mam też pewne wymagania.
Czy w związku z ograniczoną liczbą potencjalnych organizatorów mamy się godzić na amatorkę ... ?
tak się zapytam, wiadomo kibelek czy prąd ale też rozumiem, że chcielibyście prysznic przy torze?
kurde nawet bym nie pomyślał żeby się umyć jak bym dwa dni na torze siedział.
kurde nawet bym nie pomyślał żeby się umyć jak bym dwa dni na torze siedział.
No to fajnie masz... Ja to korzystałem z hotelowego albo na cepie po drodze jak z treningu czy mx się wracało i jakoś se człek radził ale jak tak lubisz to ok.
Żeby było bardziej zrozumiale, a muszę to wiedzieć teraz: Czy w czasie rundy gdzie nie ma możliwości nocowania przy torze też przydałby się prysznic? Bo jak nie ma nocowania tam i stwierdzicie, że w takim wypadku się obejdzie to będzie mi łatwiej, a jak potrzebny to muszę to wiedzieć teraz co by zrobić coś w tym kierunku.
Lubie
Drogi ten prad w Niemcowni :-)
Biorac pod uwage, ze koce maja zapotrzebowanie powiedzmy 1000W, w ciagu dnia grzeje sie koce mysle nie wiecej niz 4 godziny.
Koszt 1kWh to srednio 60gr, to daje nam w zaokragleniu cale 2,50 pln :-)
maniek-rr312 napisał/a:W niemczech na zawodach za prad sie placi 10€ za dzien od zawodnika. Prysznice tez sa platne. Cieszmy sie z tego co jest niedlugo nie bedzie ludzi, ktorzy zorganizuja zawody.
Biorac pod uwage, ze koce maja zapotrzebowanie powiedzmy 1000W, w ciagu dnia grzeje sie koce mysle nie wiecej niz 4 godziny.
levis zapewne jak zamawiasz piwo w knajpie to marudzisz barmanowi że w slepie jest taniej
levis napisał/a:maniek-rr312 napisał/a:W niemczech na zawodach za prad sie placi 10€ za dzien od zawodnika. Prysznice tez sa platne. Cieszmy sie z tego co jest niedlugo nie bedzie ludzi, ktorzy zorganizuja zawody.
levis zapewne jak zamawiasz piwo w knajpie to marudzisz barmanowi że w slepie jest taniej
Levis przychodzi ze swoim ;)
Dzisiaj już takie czasy, że każdy liczy pieniądze i nie jesteśmy jednak Niemcami :)
Szybka pytka!
Czy startując w amatorach na torze w Bydgoszczy moja CRF musi spełniać jakieś standardy głośności wydechu?
2.22. KONTROLA GŁOŚNOŚCI
2.22.1. Obowiązujący maksymalny poziom głośności wynosi 115 dB/A dla każdego
motocykla.
Słabo kurde, przy ilu RPM dokonuje się pomiaru?
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 38 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2017
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 68 zapytań