Odp: Sezon 2017
Ten motocykl, ktory proponuja to nic innego tylko Husqvarna z rocznika 2009-10 w innych owiewkach.
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2017
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 38 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ten motocykl, ktory proponuja to nic innego tylko Husqvarna z rocznika 2009-10 w innych owiewkach.
Zainteresowanie wbrew pozorm jest spore.
Wielu ludzi chciaoby spróbować a duża grupa ścigających się np. WMP traktowałaby to jako dodatkowy trening.
Do tej pory nie było jednak warunków i torów ale chodzą słuchy, że oprócz rancza MotorManii coś szykuje się na południu więc można powiedzieć "rusza się w temacie".
Zresztą po samym zainteresowaniu pucharem SWM widać, że chętnych nie brakuje - w dniu gdy wrzucałem link dostępnych było jeszcze 8 z 12 motocykli. Dobę czy dwie później już tylko 4. :)
A gdzie to te słuchy na południu chodzą? Bo ja z południa jestem:D
BTW. widziałem że FT to niezły hardcore... nie mają przedniego hebla, zupełnie inna filozofia niż SM.
Simpson ze ŚM mówił mi o tym w ubiegłym roku - nie dopytywałem o detale więc nie znam szczegółów ale mogę przy okazji podpytać...
BTW. widziałem że FT to niezły hardcore... nie mają przedniego hebla, zupełnie inna filozofia niż SM.
To i tak nadal o jeden hebel więcej niż mają na żużlu :D No i przy okazji jakieś zawieszenie, bo to co oni tam mają ciężko nazwać zawieszeniem. Tym bardziej, że w większości tył jest sztywny.
W stanach widzę że głównie silniki HD po modach wchodzą w grę, czyli spora moc.
Panowie z klasy Amator :) jest szansa, że wasza klasa odbędzie się w 2017 oraz klasa street również :)
Taki miły news na 1 stycznia
No i super! ;) A ja mam takie pytanko lekki off. Jak jeszcze nie startowałem to jest możliwość żebym zdał przed zawodami test żebym na 1 starcie nie był jako ustestnik tylko zawodnik ?
No i super! ;) A ja mam takie pytanko lekki off. Jak jeszcze nie startowałem to jest możliwość żebym zdał przed zawodami test żebym na 1 starcie nie był jako ustestnik tylko zawodnik ?
Nie
Panowie z klasy Amator :) jest szansa, że wasza klasa odbędzie się w 2017 oraz klasa street również :)
w ramach tych samych zawodów?
maniek-rr312 napisał/a:Panowie z klasy Amator :) jest szansa, że wasza klasa odbędzie się w 2017 oraz klasa street również :)
w ramach tych samych zawodów?
Tak
to się harmonogram rozciągnie trochę. ..
Jest już oficjalne potwierdzenie klas na sezon 2017:
- S2
- C2
- Amator
- C4 street
- Puchar MRF
Teraz trwają prace nad dopieszczeniem regulaminu.
Mam nadzieję, że każdy jest teraz zadowolony. Proszę o udostępnianie informacji do jak największej liczby ludzi. Zależy nam na jak największej liczbie uczestników we wszystkich klasach.
To bardzo miła informacja, chyba wszyscy są usatysfakcjonowani :)
Maniek mam dwa pytania, może coś wiesz:
1) czemu nie będzie w Poznaniu jechał S4- street ME? Tor wydaje się fajny pod street? Czy dlatego, że będzie mu towarzyszyła runda PP/MP i nie będzie po prostu miejsca czasowo?
2) Puszczenie równolegle w sezonie amator i street to tak na stałe? Czy to ma być sezon przejściowy i zostanie na 2018 ten bardziej uczęszczany?
Co do street w poznaniu to nie wiem. Ogolnie nie wiadomo czy ta runda sie odbedzie.
Jezeli chodzi o sezon 2017 u nas to zobaczymy jaka bedzie frekfencja w tych klasach i to nam pokaze, w ktora strone wszystko pojdzie.
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 38 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2017
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 63 zapytań