Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
ja niestety nie dostałem :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 375 376 377 378 379 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja niestety nie dostałem :D
[url]https://www.olx.pl/oferta/torba-motocross-all-wear-1-bag-stroj-kask-buty-na-stroj-mx-airoh-24mx-CID5-IDiqwwD.html[/url]
Po ile były te torby w mega promocji na 24mx?
[url]https://www.olx.pl/oferta/torba-motocross-all-wear-1-bag-stroj-kask-buty-na-stroj-mx-airoh-24mx-CID5-IDiqwwD.html[/url]
Po ile były te torby w mega promocji na 24mx?
119 zł
ja mam chyba za dużą stopę, bo moje buty chyba się tak nie zmieszczą jak na tym zdjęciu... :D
Ktoś ubezpieczał jakoś niedawno moto? Jak to wygląda cenowo teraz?
Mi w sierpniu się zmieniło z 136 na 160 zł. Zniżki mam znikome. Pojemność 600 cm3
U mnie w listopadzie ze 100 na 150zl
Zmiany o których piszecie to te "drobne" podwyżki z ubiegłego roku. Te o których wszyscy alarmują mają wejść dopiero od nowego roku chyba
Tak jest. Ogólnie zaraz wszyscy będą oddawać starsze auta z dużymi silnikami za grosze.
Mi jeszcze udało się wyrwać OC na 15 letnie 3.0 za 850 zeta.
No:D ja do roboty w zimie latam lanosem 1,5 16v i z moimi turbo zniżkami będę płacił około 3k za oc. Znajomy w tym roku za Ducato coś tam ponad 2litry silnik zapłacił pod 2k samego oc. Straszne rzeczy się dzieją:)
Mój lans jak go szanuje to przed upływem OC spotka kolegów na złomie i kupie kolejnego za 1000zł z opłaconym OC na kolejny rok:)
Teraz pewnie już to nie przejdzie, w ogłoszeniach fur za 500-1500 zeta będzie wzmianka "OC zaraz się kończy" :D
Trochę mnie to boli, nie lubie samochodów a więcej kasy na auto nie dam, już wole jeździć w takim wypadu taksówką w zimie:P
Swoją drogą to niezły absurd. Rząd chce zachęcić ludzi do kupna nowych samochodów dopier******* jakieś chore stawki za OC/AC na używane auta zamiast ułatwić kupno nowego.
Większość ludzi (łącznie ze mną) kupuje używane samochody nie dlatego że są koneserami starej motoryzacji tylko dlatego że nowy samochód to ogromny wydatek a wyższe ceny ubezpieczenia nie sprawią że pobiegnę do salonu i kupie nowe auto.
PS. Szkoda że nie można w normalnych pieniądzach kupić elektrycznego wozidełka i ciekawe jak wygląda ubezpieczenie "elektryka"
Swoją drogą to niezły absurd. Rząd chce zachęcić ludzi do kupna nowych samochodów dopier******* jakieś chore stawki za OC/AC na używane auta zamiast ułatwić kupno nowego.
Skąd wnioski, że rząd chce w taki sposób zachęcić ludzi do kupowania nowych aut? :)
Strony Poprzednia 1 … 375 376 377 378 379 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.099 sekund, wykonano 46 zapytań