Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Orientujecie się może, ile bierze mechanik za samą robociznę rozbiórki silnika w mak, pomierzenie wszystkiego czego się da, wymianę łożysk i złożenie pieca do kupy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 368 369 370 371 372 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Orientujecie się może, ile bierze mechanik za samą robociznę rozbiórki silnika w mak, pomierzenie wszystkiego czego się da, wymianę łożysk i złożenie pieca do kupy?
u Majstra128 chyba 450-500 coś takiego to było
zależy jakie rejony i jaki dokładnie silnik.
myślę, że za popularnego singla 500-600 pln to cena w normie
u Majstra128 chyba 450-500 coś takiego to było
Właśnie o to mi chodziło :)
Możecie kogoś polecić w wawie kto wyreguluje zawory i wymieni olej + uszczelniacze w lagach?
Możecie kogoś polecić w wawie kto wyreguluje zawory i wymieni olej + uszczelniacze w lagach?
Przemek Badowski 601174787
AiM Motocykle pytaj o Karalucha
Jest promocja na drift ghost s w rtv
[url]http://www.euro.com.pl/kamery-sportowe1/drift-ghost-s.bhtml?gclid=CJKr8PKStc8CFaUW0wodZmUAlw&gclsrc=aw.ds&dclid=COb8g_OStc8CFe6iUQodyO0M8A[/url]
Jeśli ktoś potrzebuje kamery jako rejestratora, ale nie zależy mu na jakości to polecam.
A jeśli komuś zależy na jakości video to niech lepiej nie otwiera tego linku.
Na duży plus to że wytrzyma te 3h nagrywania ale w medium bit rate. A w high max 1,5h. Szału nie ma.
postaram się nigdy nic nie kupic w euro rtv agd, nawet jak cos bedzie tansze... za te kurewskie reklamy. :P
Ja nie widziałem ani razu reklamy euro-rtv,jak to dobrze nie mieć telewizora:)
Klaymanowi chyba się pomylilo z media expert :P
Jak się myli to widocznie jeszcze za mało tych reklam puszczają:)
no to żeby nie było, że za mało...
[url]https://www.youtube.com/watch?v=A7QfFEd-oww[/url]
nie nie nie, euro RTV AGD na bank i ten facet napierdalający o przecenach... Media Expert to teraz niedawno jak przestalem korzystac z dobrodziejstw typu radio i tv na rzecz radia i samych filmow, takze juz tak bardzo mi nie zawadza :)
Czy sidi crossfire 2 nadają się dla osoby o szczupłych łydkach? W opisie jest napisane, że górna część butów jest poszerzona dla większego komfortu dla osób z większymi łydkami :D Jakieś szczuplejszych osób?
Strony Poprzednia 1 … 368 369 370 371 372 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.101 sekund, wykonano 47 zapytań