Odp: Tubeless - how to, czyli robimy koła bez dętek
Na dziś weszły wpłaty od:
Kotkun - 130 zł
Qnik - 65 zł
Harp - 130 zł
Doomin13 - 65 zł
Bagins1983 czekamy na Ciebie!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Tubeless - how to, czyli robimy koła bez dętek
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kotkun - 130 zł
Qnik - 65 zł
Harp - 130 zł
Doomin13 - 65 zł
Bagins1983 czekamy na Ciebie!
TaurusPL napisał/a:Siema, mam problem z kołem tylnim przy trialu zwykłe szprychy, uciekało mi powietrze przez nie. Rozebrałem zdjąłem gumę z wentylem która robiła za uszczelnienie(gruba na pół cm) wyczyściłem, odtłuściłem, wysmarowałem takim ustrojstwem [url]http://www.ebay.com/itm/Prema-Tire-Repair-Innerlinner-Sealant-16-oz-PLOS-16-Made-in-U-S-A-2-Qty-/151061201043[/url] założyłem tą gumę spowrotem dookoła, niby ładnie się wszystko trzymało, ale dupa dalej ucieka powietrze.. Zakupić jakąś taśmę czy spróbować jeszcze raz z tą gumą tyle że z innym klejem?
wpierw wsadź koło do wanny albo jakiegoś naczynia z wodą i sprawdź dokładnie w którym miejscu ucieka - bo może to wentyl albo sama opona, może przez rant?
Sprawdzałem powietrze wydostaje się z 3 szprych
ja się tylko pochwalę, że mój tubless na 1mm taśmie na przodzie i 1mm taśmie z tyłu na zakładkę trzyma i ma się dobrze :)
ja się tylko pochwalę, że mój tubless na 1mm taśmie na przodzie i 1mm taśmie z tyłu na zakładkę trzyma i ma się dobrze :)
Jaka taśmę dawałeś ?
Kotkun - 130 zł
Qnik - 65 zł
Harp - 130 zł
Doomin13 - 65 złBagins1983 czekamy na Ciebie!
poszło
jak będzie problem pisz pełne dane do przelewu na priv
tą, co Domin wkleił w tym temacie z Poznania - 3M
zdjęciami się pochwal też :)
Pochwalę się, jak będę zmieniał opony :) chwilowo drogowe, żeby jutro na Bemowo zawitać
Gierwi, jest szansa ze przed Koszalinem dojdzie do mnie tasma? Bo chcialem kola ogarnac.
Szansa jest. Zrobiłem przelew wczoraj, zanim dotarły pieniądze od ostatniego z kolegów (dotarły po południu).
Dostałem informację zwrotną że taśma powinna być u mnie w czwartek. Jeśli tak będzie, to od razu w czwartek podocinam i wyślę do Was. To powinno wystarczyć.
Wysyłamy do każdego z osobna, czy jakieś zbiorówy?
Jeśli tak będzie, to od razu w czwartek podocinam i wyślę do Was. To powinno wystarczyć.
Wysyłamy do każdego z osobna, czy jakieś zbiorówy?
Mazowieckie robimy zbiorówę ?
Gierwi będzie miał mniej roboty a tu na miejscu się jakoś podzielimy - proponuję do doomin13 bo liczy się każda godzina przed zawodami
Ja jestem za. Potwierdźcie mi tylko kto chce odebrać swoją taśmę od Doomin13.
gierwi napisał/a:Jeśli tak będzie, to od razu w czwartek podocinam i wyślę do Was. To powinno wystarczyć.
Wysyłamy do każdego z osobna, czy jakieś zbiorówy?Mazowieckie robimy zbiorówę ?
Gierwi będzie miał mniej roboty a tu na miejscu się jakoś podzielimy - proponuję do doomin13 bo liczy się każda godzina przed zawodami
Dla mnie ok :)
No to które mają jechać do Ożarowa? Co prawda jeszcze kurier nie zapukał do drzwi, ale chciałbym wiedzieć na zapas, żeby jak najszybciej wysłać przesyłkę do Was.
No to które mają jechać do Ożarowa?
moje poproszę - doomin13 rozumiem ze odbiór bedzie możliwy na bemowie?
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Tubeless - how to, czyli robimy koła bez dętek
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 69 zapytań