Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Pamiętacie taki filmik, na którym koleś złapał shimmy na Husabergu? Chyba to było w Holandii, podlinkuje ktoś?
[url]https://www.youtube.com/watch?v=yfFjEHGvJ_A&list=UU7sAp4whR-ozamLLPLun_Sw[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 360 361 362 363 364 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pamiętacie taki filmik, na którym koleś złapał shimmy na Husabergu? Chyba to było w Holandii, podlinkuje ktoś?
[url]https://www.youtube.com/watch?v=yfFjEHGvJ_A&list=UU7sAp4whR-ozamLLPLun_Sw[/url]
J**any. Jak on to ustał? :O
kompan, masz
[url]https://www.youtube.com/watch?v=yfFjEHGvJ_A[/url]
edit
fak, nie widzialem ze juz podesłaliście
Miałem wczoraj podobnie tylko, że ja kiere trzymałem jedną ręką. Nadgarstek wykręcony, krecha na gaciach, ale ustał :)
Miałem wczoraj podobnie tylko, że ja kiere trzymałem jedną ręką. Nadgarstek wykręcony, krecha na gaciach, ale ustał :)
chyba każdy właściciel Berga tak miał :D miałem 3 szt i wszystkie miały tendencję do wyrywania kiery przy opuszczaniu z dużej prędkości ;)
Mój berg zrobił mi to samo, tylko mnie zdjęło głową przed motocykl...
[url]https://www.24mx.pl/skarpety-24mx-race-long-sleeve?nosto=frontpage-outlet-1[/url]
15,49zł z wysyłka za spoko skarpety pod ochraniacze, ja już kupiłem.
no fajne, tylko trzeba kupić coś za 200 czy tam 250 zeta, żeby dostawa była za darmo i tylko jedna para skarpet na zamówienie...
0,49zł za skarpetki to cena bardziej spoko :P ale to chyba jakiś błąd
@edit A dobra nie zauważyłem, że przesyłka 15zl XD
Taka ich strategia - tylko promocje mają tanie, przy okazji kupisz coś innego i wyjdą na swoje bo to raczej jeden z najdroższych sklepów.
Taka ich strategia - tylko promocje mają tanie, przy okazji kupisz coś innego i wyjdą na swoje bo to raczej jeden z najdroższych sklepów.
Zawsze możesz wybrać produkty tylko z promocji :) Mają teraz fajne ceny napędów, szkoda że nie ma do WR250X.
no fajne, tylko trzeba kupić coś za 200 czy tam 250 zeta, żeby dostawa była za darmo i tylko jedna para skarpet na zamówienie...
Kupiłem tylko skarpety, za 15,49 z przesyłką, nie wiem po co to narzekanie, skoro faktycznie jest okazja.
Bardziej chodziło mi o to, że jest to akcja promocyjna zachęcająca do zakupów :)
kompan do picia napisał/a:Miałem wczoraj podobnie tylko, że ja kiere trzymałem jedną ręką. Nadgarstek wykręcony, krecha na gaciach, ale ustał :)
chyba każdy właściciel Berga tak miał :D miałem 3 szt i wszystkie miały tendencję do wyrywania kiery przy opuszczaniu z dużej prędkości ;)
Na to kur.wisko trzeba uważać bo lubi taki akcje;)
Piotrekmm napisał/a:kompan do picia napisał/a:Miałem wczoraj podobnie tylko, że ja kiere trzymałem jedną ręką. Nadgarstek wykręcony, krecha na gaciach, ale ustał :)
no nie jest to drzta gdzie v-max kończy się na 100km/h :D ja zauważyłem przy 120km/h (koniec 4biegu) trzeba opuszczać koło bo wszystko powyżej kończy się wyrywaniem kiery, a u was jak jest?
Dzinkss napisał/a:Piotrekmm napisał/a:chyba każdy właściciel Berga tak miał :D miałem 3 szt i wszystkie miały tendencję do wyrywania kiery przy opuszczaniu z dużej prędkości ;)
no nie jest to drzta gdzie v-max kończy się na 100km/h :D ja zauważyłem przy 120km/h (koniec 4biegu) trzeba opuszczać koło bo wszystko powyżej kończy się wyrywaniem kiery, a u was jak jest?
Nie powiem bo nie raz mi sie zdażyło poniżej 100 opadać ze skręconą kierą i bez problemu, a powyżej 120 to jadąc na dwóch kołach zaczyna sie bujać, a co dopiero przy 120/140 opadać z koła a tak tez sie opada i czuć ze chce shimmowac ale ch.uj z tym;)
Strony Poprzednia 1 … 360 361 362 363 364 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 47 zapytań