Odp: Szczecin i okolice? Kto na SM?
I jak chłopy?Latacie już?Tor na wojska przeszedł remont?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szczecin i okolice? Kto na SM?
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I jak chłopy?Latacie już?Tor na wojska przeszedł remont?
haha, jaki remont? bylem chyba 2 tyg temu, 3 stopnie byly ale sucho przynajmniej.
dzisiaj i jutro latamy bo pogoda jest
Mieli nawierzchnie podreperowac.Tez bym juz polatal ale w robocie jestem i dopiero pod koniec maja wracam.Na wiosne spółdzielnia moja ma garaze wyremontowac i beda prawdopodobnie do wynajecia wiec jak chcesz blizej domu moto trzymac to moge dac Ci znac jak bede cos wiecej wiedzial.
jakby naprawili to pewnie bym zauwazyl, wiec raczej nie.
no i tak jak mowiles bedzie nowa nawierzchnia, mam nadzieje ze im szybko pojdzie i wywala ten kontener z za ostatniej prostej...
jak wrocisz to sie odzywaj
Siemka. Są jakieś plany na majówke ?
Hi, właśnie chyba widziałem "Kumana" pod Galaxy - ktoś coś jeszcze lata oprócz Adaśka (osobiście potwierdzam , że Ada najbardziej zdeterminowany na latanie / "trick'i") ?
Na mieście widziałem ostatnio białą Husqe , czarną WR250X , w Policach nawet rasowe SM , ale nie miałem chwili, żeby zagadać (nie wiem co mijałem, ale na tablicach ZPL na małych kołach)...
Parę razy wpadłem na Wołczkowo ale tam cisza i ciemność, ew. endurowo , na Wojska coś się dzieje ,czy wszyscy sprzedali SMy ? ;)
na wojska w niedziele pewnie bedziemy, jak w sobote bedzie umiar:)
Niestety dziś nie latałem:)
Jutro na 9 jade na tor na wojska
Przypominam o 17 września- Finał Gymkhany na torze na wojska, będzie 2 krotny mistrz EU ( koleś podobno wymiata) warto wpaść:)
O, dzięki, dzięki, coś jednak się dzieje, w ten weekend jestem poza Szcz, ale widzę, że chyba najprościej ustawić się w jakąś sobotę przy torze na Wojska - w kalendarzu że kolejna sobota to właśnie Gymkhana , więc na pewno będe
Gymkhana 2016 Szcz DRZ :
@Kuman - niestety nie mam Twojego przejazdu ;)
[url]https://youtu.be/OVRV8T0ZLMY[/url]
dzisiaj o 20 jest jakis przejazd przez miasto, start chyba na walach po drodze mozna wjechac na gore na katadre, na koniec jakas kawa czy cos w knajpie. Ja jade sie tylko przejechac, ale jak cos to bede. Ktos sie wybiera?
Gymkhana 2016 Szcz DRZ :
@Kuman - niestety nie mam Twojego przejazdu ;)
[url]https://youtu.be/OVRV8T0ZLMY[/url]
I dobrze bo 2 razy pomyliłem trasę :P
Cześć Wam,
mam skromne pytanie : czy kojarzy ktoś z Was gdzie w Szczecinie można serwisować koła szprychowe ? (17" Excel, typowe SM)
Generalnie po wymianie opon w jednym ze znanych serwisów -ucieka mi obecnie powietrze, wcześniej przez 4 lata nic nie uciekało, ani grama, po zmianie opon po ok. 4 tygodniach jest już pół-flak, także +/- po 2tyg. spiernicza mi ok. 02-0,4 bara.
Po topieniu koła w wodzie doszedłem do wniosku, że "chyba" ucieka przez szprychy/niple, sama opona raczej się do tego nie przyłożyła.
Niestety po obdzwonieniu 3 serwisów : jak słyszą hasło koło szprychowe, bezdętkowe, to ładnie i miło odmawiają, a chciałbym spróbować inny serwis niż ten w którym zmieniałem opony (skoro raz coś nie pykło, to chciałbym aby inny serwis mi to zrobił)...
Macie jakieś sugestie kto w Szczecinie podjąłby się sprawdzenia/uszczelnienia takiego koła?
Prawdopodobnie chodzi o zmianę pasa wewnątrz felgi -tego co uszczelnia szprychy, lub coś co uszczelni szprychy generalnie (nie znam się aż tak, więc strzelam)
Z góry dzięki za sugestie :)
Witam wszystkich,
Jako, ze temat upada:
Moze jakas zoorganizowana akcja na Wojska Polskiego lub wyjazd na Koszalin badz Kisielin?
Ewentualnie lekki teren Glebokie?
Wrzucajcie propozycje.
Pozdrawiam
Adam
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szczecin i okolice? Kto na SM?
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 81 zapytań