Odp: keihin fcr MX 41mm w LC4?
colortune służy tylko do ustawienia mieszanki na wolnych obrotach - no chyba, że chcesz jechać pod obciążeniem i nagrywać kamerką... :)
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » keihin fcr MX 41mm w LC4?
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
colortune służy tylko do ustawienia mieszanki na wolnych obrotach - no chyba, że chcesz jechać pod obciążeniem i nagrywać kamerką... :)
W zasadzie mam kamerke, więc czemu nie? :D
A tak serio: można tak, nic się nie stanie ze swiecą?
Czy ustawienie, czy choćby sprawdzenie obrotów wyższych niż jałowe ma sens?
Witam zakupiłem gażnik od sxf i mój nie ma tego czerwonego zaworka jest wkrecony czarny a w miejsce czarnego jest linka teraz które ssanie jest ciepłe a które zimne? i jak to najlepiej zrobić?
Grzybek to zimne, cięgno to ciepłe.
a przypasuje mi to odwrotnie zebym zimne miał na kierownicy a ciepłe na gaźniku?
Nie
a jak do kupie czerwony grzybek to podpasi mi w miejsce cięgna?
ale lepiej jest mieć ciepłe na kierownicy... częściej się go używa...
jak miałem kiedyś yzf 426 na tym gażniku to nigdy nie musiałem używać tego ciepłego ssania i mam nadzieje ze w lc4 też nie bede musiał używać :) jutro bede montował gazior to zobaczę co z tym ssaniem da sie zrobić
Może gaźnik nie jest Ci potrzebny?
Przed sprawdzeniem czegokolwiek zakładasz, że nie jest Ci potrzebne ciepłe ssanie. To założenie jest lekko mówiąc bezsensowne.
a przypasuje mi to odwrotnie zebym zimne miał na kierownicy a ciepłe na gaźniku?
powino przypasowac bo u siebie to zminialem pare razy ale tak jak ktos napisal lepiej jest miec cieple na kierownicy
Może gaźnik nie jest Ci potrzebny?
Przed sprawdzeniem czegokolwiek zakładasz, że nie jest Ci potrzebne ciepłe ssanie. To założenie jest lekko mówiąc bezsensowne.
Jak bedzie palił na dotyk bez wyciągania ciepłego ssania a tak już miałem w yzf426 to BEZSENS jest go używać, zobaczę sprawdzę i sie okaże. gażnik bede rozbierał czyścił jakie ustawienia początkowe ustawić? gazior od sxf 2008r lub09r gazior o numerze 4125l cwg18
Majster128 napisał/a:Może gaźnik nie jest Ci potrzebny?
Jak bedzie palił na dotyk bez wyciągania ciepłego ssania a tak już miałem w yzf426 to BEZSENS jest go używać, zobaczę sprawdzę i sie okaże. gażnik bede rozbierał czyścił jakie ustawienia początkowe ustawić? gazior od sxf 2008r lub09r gazior o numerze 4125l cwg18
Mam na stanie yz426 i po glebie nie wyobrażam sobie odpalania go bez ciepłego ssania.
Przy normalnym odpalaniu nie jest potrzbene, ale w sytuacjach nie standardowych się przydaje.
Wpierw sprawdź pod czas eksploatacji czy jest Ci potrzebne, a potem decyduj o tym, czy jest Ci potrzebne ciepłe ssanie.
Nie na odwrót.
Zostań przy aktualnych wymiarach. Po odpaleniu będziesz je dopiero korygował
Wpierw sprawdź pod czas eksploatacji czy jest Ci potrzebne, a potem decyduj o tym, czy jest Ci potrzebne ciepłe ssanie.
Nie na odwrót.
Zostań przy aktualnych wymiarach. Po odpaleniu będziesz je dopiero korygował
Ok za godzine bede rozbierał go zobacze jak wygląda w środku, kupiłem fcr z linkami i dwoma gumami za 8 paczek
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » keihin fcr MX 41mm w LC4?
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 73 zapytań