Odp: Szkolenie SM dla początkujących - lista chętnych, dyskusja, termin itd
Zdrowia Radziecki,
tez dzięki za spotkanie i wspólne latanie!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szkolenie SM dla początkujących - lista chętnych, dyskusja, termin itd
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zdrowia Radziecki,
tez dzięki za spotkanie i wspólne latanie!
Widzisz Piotruś. Ty prawą, ja lewą i poniedziałkowy Speed Day poszedł się czesać. Nic to. Zimą kostki i rehabilitacja :-)
Ja tylko odłupany kawałek kości w kostce i jakieś naderwanie w barku podobno niegroźne. Spadłem ze schodów..
Ale póki jeździłem było fajnie, szkoda że nie doczekałem do suchego toru.
Te schody :-) ile to ludzi juz sie zalatwilo :-P
Widzisz Piotruś. Ty prawą, ja lewą i poniedziałkowy Speed Day poszedł się czesać. Nic to. Zimą kostki i rehabilitacja :-)
Zimowe rehabilitacyjne treningi na Bemowie ;)
Bierzemy Sajfera do spółki i będziem się rehabilitować. Szkoda, że nie pojechaliśmy razem do szpitala, byłoby weselej. Ogólnie szpital Jurasza bardzo pozytywny, zwłaszcza pani Magda, ratowniczka z SORu ;-)
Chyba koledzy się zagubili bo na torze MX tylko ja, Mały i Krysia. Gdzie Wy jesteście się pytam? O 10 miał być start treningu.
Udostepni ktos foty z piatku ;)?
a ktos robil wogole ??
ja mam tylko jedną ;) to chyba z SOR-u ;)
Jak sie trening udal??
Pierwszego dnia podstawowe ćwiczenia na asfalcie- na koordynację itp. Nauka startów, toru itp. Ogólnie na plus.
Drugiego dnia teren- no i tu chyba najwięcej cennych informacji od kolegów z PP- Łukasz Hepner i kolega z numerem 104 (Kacper Gajos?) + jeszcze jeden pomocnik.
Panowie mają dużo wiedzę, dużo pomogli. Bardzo fajnie.
Wisienką na torcie było pokazanie młodemu rajderowi na kostach (który dla nas jechał dość szybko), że na małych kołach można być szybszym :D
No i podziękowania dla trenerów :)
Trening jak najbardziej na plus . Jak dojadę do Bydgoszczy na zawody to się zobaczy postępy jakie się zrobiło. Dzięki za możliwość takiego treningu
Trening jak dla mnie udany, oba dni świetne.
Piątek (asfalt): Jak już Mały wspomniał sporo ćwiczeń na koordynację i omówienie pozycji na moto, pokazywanie przykładowych nitek, trening startów, potem trochę wspólnego latania po torze. Koło 10 osób na trenera ale każdemu oddzielne było tłumaczone co robi źle i co można poprawić więc ogólnie bardzo pozytywnie.
Sobota (teren): Ćwiczenia na koordynację, omówienie i trening poszczególnych elementów na torze (bandy, koleiny, obieranie toru jazdy, skoki), ze względu że łącznie było aż 2/3 trenerów a jeżdżących osób niewiele więc bardzo indywidualne podejście. Super. Dużo wiedzy.
P.S. Czekam na foty i filmy zwłaszcza z terenu z skoków na DR ;)
jakies foty z terenu mam, postaram się wieczorem wrzucić.
Trening świetny, najbardziej jestem zadowolony z terenu. 3 trenerów na 5 uczniów. Był to w sumie mój pierwszy kontakt z terenem, teraz już wiem jak się za to zabrać :) Dzięki chłopaki
[url]https://plus.google.com/u/0/photos/106396299375730018107/albums/6189248334437930129[/url]
Tutaj macie troche fotek ;)
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szkolenie SM dla początkujących - lista chętnych, dyskusja, termin itd
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 69 zapytań