Odp: Szkolenie SM dla początkujących - lista chętnych, dyskusja, termin itd
Ja potwierdzam i pasuje mi opcja Bydgoszcz plus MX. Może zrobimy w piątek asfalt, a w sobotę teren? na spokojnie wtedy, bez rozbijania dnia, na przetransportowanie się.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szkolenie SM dla początkujących - lista chętnych, dyskusja, termin itd
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja potwierdzam i pasuje mi opcja Bydgoszcz plus MX. Może zrobimy w piątek asfalt, a w sobotę teren? na spokojnie wtedy, bez rozbijania dnia, na przetransportowanie się.
W dwa, w jeden dzień to za dużo roboty, pakowania i zmęczenia :)
Bydgoszcz + MX
1 Wiktor
2 Karol128
3. Mały
4. Krystian - o ile dostanie pozwolenie ;)
5. Krzysiu
6. Muszykin99
7. CHAW
8. Bolo2te
9. KALI
Tylko Bydgoszcz:
1. Levis - jak wyleczę kontuzję
Oczekujące:
1. maciekr
2. Krupcio
3. snieg
4. 751
5. Michal99
Bydgoszcz + MX
1 Wiktor
2 Karol128
3. Mały
5. Krzysiu
6. Muszykin99
7. CHAW
8. Bolo2te
9. KALI
10. maciekr
Tylko Bydgoszcz:
Oczekujące:
1.
2. Krupcio
3. snieg
4. 751
5. Michal99
Najpierw dogadaj z instruktorami bo to oni są najważniejsi. Żeby później nie wyszło, że sami kursanci przyjadą:)
Jestem z nimi w kontakcie wiec nie ma problemu ;-)
Też się dostosuje
Możemy udostępnić tor tylko w części utwardzonej (zbyt krótki okres do zawodów aby ryzykować naprawę pagórków i uleżenia się) w godzinach:
a/ 8.00-16.00 = 8 godzin = 1.400,-
b/ 8.00-15.00 = 7 godzin = 1.150,-
9.00-16.00 = 7 godzin = 1.200,-
c/ 9.00-15.00 = 6 godzin = 1.000,-
8.00 - 14.00= 6 godzin = 950,-
Parkujecie za pawilonem motocyklowym, dostęp do prądu wg zużycia tj.ok. 50 zł no chyba, że będziecie używać nagminnie czajników , spawarek i kuchenek elektrycznych to wyjdzie więcej.
Czekam na potwierdzenie przyjęcia warunków finansowych i wówczas potwierdzę rezerwację
Pozdrawiam
Krzysztof
Email jaki dostałem od Krzysztofa Studzińskiego dzisiaj.
9.00-16.00 = 7 godzin = 1.200,-
To jest opcja jaką proponuje ja
O 8 nikt nie będzie jeszcze rozpakowany wiec bez sensu za to płacić.
W tej chwili mamy 15 osób (o ile wszyscy "oczekujący" też przyjadą.)
Wiec wychodzi po 80 zł, zakładając że ktoś nie przyjedzie to wychodzi po 100 co też nie jest złym wynikiem.
Dostałem też ostrzeżenie o pomiarach głośności które mogą zostać przeprowadzone. W zeszłym roku też tak było i kontroli ostatecznie nie było lepiej jednak zabierzcie ze sobą db killery na wszelki wypadek ;)
Wiktor czy są już konkretne daty ?
Szkoda, że nie ma opcji, żeby dopłacić im te 500-800 PLN, żeby otworzyli sekcję terenową a za nadwyżkę poprawiliby ją do zawodów...
Jeżeli w poniedziałek wynajęliby firmę, to w 5-6 dni spokojnie się teren utwardzi :-)
tak czy inaczej oferta jest dobra i ja się piszę, niestety tylko na jeden dzień (chociaż kto wie, może zrezygnuję z zawodów na rzecz treningu).
Bydgoszcz + MX
1 Wiktor
2 Karol128
3. Mały
5. Krzysiu
6. Muszykin99
7. CHAW
8. Bolo2te
9. KALI
10. maciekr
11. snieg
Tylko Bydgoszcz:
Oczekujące:
1.
2. Krupcio
3.
4. 751
5. Michal99
Tak, termin to 28-29.08 kogucie ;) Mam nadzieje że też przyjedziesz
levis, drugi dzień będzie kosztował 20 zł jeśli będziemy na ten tor mx jechać :)
z terenem za cholere nie da sie ich przekonać :/
Czy ta lista będzie definitywnie zamknięta w jakimś momencie czy np. bliżej terminu będzie można się jeszcze dopisać?
Będzie można sie dopisać. Fajnie gdyby każdy na tydzień przed treningiem był juz zdecydowany żeby nie było niespodzianki.
Planuje też zbieranie drobnych zaliczek, podobnie jak w zeszłym roku :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szkolenie SM dla początkujących - lista chętnych, dyskusja, termin itd
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 76 zapytań