Odp: Marny koniec mojego KAWASAKI
On tez uwazal ze dlugie swiatla w miescie przy ograniczeniu do 40 kmh sa zbedne.
[url]http://www.liveleak.com/view?i=505_1274065675[/url]
S>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Marny koniec mojego KAWASAKI
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
On tez uwazal ze dlugie swiatla w miescie przy ograniczeniu do 40 kmh sa zbedne.
S>
No jeszcze nie widziałem roweru na światłach drogowych :lol:
Myślę że jak Cie mają zobaczyć to Cię zobaczą, i światła mają tu niewielkie znaczenie. Bardziej liczy się brak zaufania do innych i palec na klamce hamulca :)
No jeszcze nie widziałem roweru na światłach drogowych :lol:
Myślę że jak Cie mają zobaczyć to Cię zobaczą, i światła mają tu niewielkie znaczenie. Bardziej liczy się brak zaufania do innych i palec na klamce hamulca :)
no i trzeba mieć dobre hamulce... najlepiej dużą tarczę, ten pewnie nawet nie miał tarcz...
;)
:( kurde gębą o asfalt ałaaa
wsumie jestem lepszym rowerzystą niż motocyklista , ale takiej akacji to jeszcze nie widziałem tym bardziej nie mialem .
KU*WA , a ten artysta w civicu co od*ebał
[url]http://www.liveleak.com/view?i=6850227e8c[/url]
S>
Obejrzyj najpierw coś dokladnie a potem się wypowiadaj / daj to jako przykład.
Obejrzyj najpierw coś dokladnie a potem się wypowiadaj / daj to jako przykład.
Oswiec nas mistrzu i pwoiedz jakis to szczegol ubiegl naszej uwadze, a nie umknal twemu bystremu szkielku i oku?
Takie zdawkowe odpwoiedzi ktore nic nie wnosza to taki troche poziom przedszkola, nie sadzisz?
S.
kolego Swaveck z Norfhamptonu wydaje mi się że agresywnie promujesz jazdę na długich i że ci zależy żeby wszyscy podjęli tę jedynie słuszną decyzję, a jak ktoś ma inne zdanie to się obrażasz, może odpuść na tym forum i promuj żarówki na anglojęzycznym, może nawet tam cię docenią i wszyscy będą szczęśliwsi ?? chyba że już próbowałeś... osobiście nie uważam że relatywnie powolne supermoto powinno walić wszystkim długimi po oczach w obawie o swój los nie bacząc na odczucia innych użytkowników drogi
kolego Swaveck z Norfhamptonu wydaje mi się że agresywnie promujesz jazdę na długich i że ci zależy żeby wszyscy podjęli tę jedynie słuszną decyzję, a jak ktoś ma inne zdanie to się obrażasz, może odpuść na tym forum i promuj żarówki na anglojęzycznym, może nawet tam cię docenią i wszyscy będą szczęśliwsi ?? chyba że już próbowałeś... osobiście nie uważam że relatywnie powolne supermoto powinno walić wszystkim długimi po oczach w obawie o swój los nie bacząc na odczucia innych użytkowników drogi
AMEN !!
Nie wiem gdzie dopatrzyles sie "agresywnego" promowania jazdy na dlugich swiatlach (moglbym prosic o cytat tej "agresywnej" wypowiedzi?) O dziwo nie dopatrzyles sie agresji gdy jakis nastoletni szczyl wirtualnie (bow realu strach by mu nie pozwolil) wymachuje mi piescia przed twarza poniewaz smiem miec inne zdanie niz on sam.
Nie wiem takze dlaczego uwazasz ze zalezy mi na tym aby wszyscy mieli takie samo zdanie jak ja - po prostu dyskusja plega na wymianie pogladow - ZWLASZCZA gdy sie od siebie roznia.
Nie potrafie dostrzec w ktorym miejscu sie obrazilem (prosze Cie zacytuj ten fragment) gdy ktos ma inne zdanie.
Byloby tez milo gdybys nie wypraszal mniez tego forum jako ze z tego co sie orientuje nie jestes jego wlascicielem a jedynie bywalcem. Nie jest ladnie wypraszac kogos z nieswojego domu. To takie podstawy "savoir-vivre" dla poczatkujacych. Warto od czegos zaczac.
Pozdrawiam
Slawek
A z tym "northamptonem" to o co chodzi? nie powiodlo sie na emigracji?
TEGMA - wciaz czekam na wyjasnienie dlaczego link ktory zamiescilem nie jest odpowiedni na potwierdzeniem mojej teorii.
Chyba ze uznajesz metode "wiem ale nie powiem" to serdecznie przepraszam.
kolego Sławku poluzuj warkoczyk.....
Sławek nie obrażaj się ale ten koleś z linka to ROWERZYSTA!!!
Stąd chyba moje i innych zdziwienie. Ja jestem zwolennikiem świateł mijania i wydaje mi się że koledzy mają rację że światła drogowe w dzień w mieście tylko podgrzewają atmosferę.
ale tu groźnie, panowie po razie i będzie ok...
Sławek nie obrażaj się ale ten koleś z linka to ROWERZYSTA!!!
Zgadza sie, ale chodzilo o podanie kontrargumentu na stwierdzenie ze "jazda na "dlugich" po miescie gdzie obowiazuje limit 40 kmh mija sie z celem"
Ten fiilmik pokazuje ze jadac nawet 20 kmh mozesz byc dla kogos niewidoczny. Dlatego moim zdaniem dlugie w dzien sa dobrym rozwiazaniem.
S.
Rozumiem ale się nie zgadzam!
Pozdrawiam, Gierwi
[url]http://www.tvn24.pl/-1,1657982,0,1,jak-on-to-przezyl,wiadomosc.html[/url]
joł
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Marny koniec mojego KAWASAKI
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 64 zapytań