Temat: Marny koniec mojego KAWASAKI
tyle pracy :(
Dodam , że nowy właściciel miał go przez tydzień...
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Marny koniec mojego KAWASAKI
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tyle pracy :(
Dodam , że nowy właściciel miał go przez tydzień...
o żesz w mordę. co sie mu stało?
no szkoda bo nameczyłeś sie nad tym troche ...
Wygląda jakby po nim Tir przejechał...
Smutne...
A kierowcy nic się nie stało?
A więc spieszę z informacją :)
Chłopakowi wyjechał 78(??) letni dziadek z podporządkowanej, niestety kierowca KAWY nie miał prawka więc jest w czarnej D....
Sam kierowca żyje , ale z tego co wiem ma coś z miednicą...
Zdrowia chłopakowi :| kawa na sprzedaż :D ?
Oj tam Panowie dramat uprawiacie. Felge sie wymieni, plastik do kupy poprzyczepia, widać ze na półkach jest skręcony więc sie wyprostuje, tylko co z główką ramy?
Ma chłopak talent :D
No właśnie główka ramy jebnięta porządnie...
Na u wziętego można wyprostować:p
Chłopakowi wyjechał 78(??) letni dziadek z podporządkowanej...
"sie nie jezdzi" na dlugich cala dobe to tak pozniej jest :(
Ja smigam na dlugich caly czas i mam w zupie czy kogos oslepiam czy nie - na pewno mnie nie przeoczy.
No chyba ze za kierownica jest kobieta.. w takim przypadku nie ma ratunku - nic jej nie powstrzyma przed wje..niem sie 2 metry przed kierownica :(
Duzo zdrowka dla polamanego.
S>
Szkoda Kawy , a jeszcze bardziej chłopaka bo krzywde sobie napewno zrobił i do moto bedzie miał uraz , albo szybko wróci do sportu z podwojoną siłą .
Trzymaj sieee jak nas słyszysz bądz widzisz :)
tegma napisał/a:Chłopakowi wyjechał 78(??) letni dziadek z podporządkowanej...
No chyba ze za kierownica jest kobieta.. w takim przypadku nie ma ratunku
S>
W skrajnych przypadkach (patrz szminka i lusterko, tel. od koleżanki, że jest wyprzedaż, beczący dzieciak na tylnej kanapie) nie pomaga nawet strobo, strzał z rakiety alarmowej ani flara stadionowa.
Długo nie trzeba czekać własnie zdązyłem przed deszczem odprowadzic moto na parking , oczywiscie taki rytuał przed parkingiem szybki terror osiedla i juz baba starym mercedesem sie do połowy mi wysuneła z uliczki mowie aaa ty nie dobra , naszczęscie była ogarnieta i wiedziała że trzeba sie zatrzymać i zostawić mi chociaz poł metra , swoją drogą niezła szparka :lol:
tegma napisał/a:Chłopakowi wyjechał 78(??) letni dziadek z podporządkowanej...
"sie nie jezdzi" na dlugich cala dobe to tak pozniej jest :(
Ja smigam na dlugich caly czas i mam w zupie czy kogos oslepiam czy nie - na pewno mnie nie przeoczy.
No chyba ze za kierownica jest kobieta.. w takim przypadku nie ma ratunku - nic jej nie powstrzyma przed wje..niem sie 2 metry przed kierownica :(Duzo zdrowka dla polamanego.
S>
Skad wiesz, ze nie jechal na dlugich? A drugie pytanie skad pewnosc, ze to pomaga? Mi kiedys kobieta przed samym nosem zrobila lewoskret, skrecila prawdopodobnie w tej samej chwili, w ktorej zorientowala sie ze pomylila droge. Gdyby tam wlasnie startowal samolot to tez by go nie zauwazyla bo ona poprostu nie pomyslala o niczym innym jak tylko o tym, ze koniecznie musi tutaj w tym momencie skrecic. I to zrobila.
Mi kiedys kobieta przed samym nosem zrobila lewoskret, skrecila prawdopodobnie w tej samej chwili, w ktorej zorientowala sie ze pomylila droge. Gdyby tam wlasnie startowal samolot to tez by go nie zauwazyla bo ona poprostu nie pomyslala o niczym innym jak tylko o tym, ze koniecznie musi tutaj w tym momencie skrecic. I to zrobila.
Toz pisze ze nie dotyczy kobiet :P
S>
szkoda klxa :(
PS mam gdzies rame do takiego sprzeta :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Marny koniec mojego KAWASAKI
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 69 zapytań