Odp: MP, ME, Wyścig Towarzyski Poznań
Czemu tak mówisz?
Do pogody trudno mieć pretensje... Chyba, że masz na myśli samą imprezę, organizację itp.?
Subiektywnie o motoryzacji z charakterem
Facebook.com/SpidiFreestyle
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » MP, ME, Wyścig Towarzyski Poznań
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czemu tak mówisz?
Do pogody trudno mieć pretensje... Chyba, że masz na myśli samą imprezę, organizację itp.?
Organizacja była top!! Jedynie pogoda spłatała figla
Chodzi mi o pogodę.
Nie mówiąc, że zmarzłem z dziewczyną stojąc przez 5h w deszczu to liczyłem na efektowne wejścia bokiem i piękne skoki na pięknej sekcji terenowej.
prawdziwy polak
Pogoda fatalna fakt.
Organizacja zawodów bardzo dobra,wyścigi tak samo,w każdej z grup było sporo momentów szarpania/walki.
Uslizgi,gleby(na szczescie delikatne),szkoda tylko wyłączenia z zawodów sekcji terenowej.
Niestety AW nie pozwolił na jej włączenie do wyścigu,bo DZIŚ jak to piszę jest Speed Day!K...a,czy to nie jest żenada?
Jako że nie byliśmy z niwym przygotowani na deszcz,gdyż w stolicy piękna pogoda....z pomoca przyszła przytorowa giełda samochodowa.Tam nabyliśmy nasze supereleganckie i wydajne parasole wyścigowe! :D
P.S.
Narzekał nie będę,bo fajnie oglądało się zmagania na torze,pomimo pogody.
prawdziwy polak
A co ma piernik do wiatraka?
Chyba większość osób przyjechała na MŚ aby zobaczyć efektowną jazdę której tutaj nie było.
Zabrałem dziewczynę aby pokazać jej co to jest supermoto i jak się jeździ a widziała tylko motocykle ganiające się w kółko.
Ludzie zupełnie zieloni zajarani tym co widzieli na yt też na pewno byli lekko rozczarowani.
Nie mam żalu do zawodników, organizatorów itd. tylko do pogody i tego, że w tym supermoto zabrakło tego co w supermoto jest najlepsze i co przyciąga widza.
jedno jest pewne - to nie pierwszy raz z tego co słyszałem, że przez "brud" na torze, nie można przeprowadzać sekcji off. Kurde, żyjemy w 21wieku - są myjki ciśnieniowe i inne wynalazki, które pozwolą wymyć taki tor w 2 godziny...
Z tego co zasłyszałem to sekcja terenowa byłą wyłączona również na żądanie samych zawodników którzy bali się o własnej zdrowie.
Więc nie zwalałbym wszystkiego na AW.
levis pierniczysz jak potłuczony, myłeś kiedyś asfalt z gliny?
Niestety AW nie pozwolił na jej włączenie do wyścigu,bo DZIŚ jest Speed Day!
serio? to był jedyny powód?
nie no to organizacja top, nie ma na co narzekać
Też się zawiodłem pogodą i liczyłem na epickie drifty itd. Ale to nie zmienia faktu, że i tak się dobrze oglądało. Wcześniej widziałem na żywo tylko naszych zawodników, to dla porównania powiem tak i w miarę żeby to zobrazować, goście z S1 po mokrym jeździli chyba szybciej niż nasi po suchym xd. Bardzo fajnie było zobaczyć te wszystkie motocykle z bliska, zawodników. Organizacja świetna. A pogoda - trudno. Jeździ się w każdych warunkach.
Szczerze po obejrzeniu wyścigów zagranicznych a później PP nie widziałem zbyt dużej różnicy.
Patrząc z trybun to chyba wyścig PP był bardziej ciekawy i dla mnie byłem tutaj pod większym wrażeniem jazdy chłopaków niż dla wyścigów MŚ i ME.
samson napisał/a:prawdziwy polak
A co ma piernik do wiatraka?
Chyba większość osób przyjechała na MŚ aby zobaczyć efektowną jazdę której tutaj nie było.
Zabrałem dziewczynę aby pokazać jej co to jest supermoto i jak się jeździ a widziała tylko motocykle ganiające się w kółko.
Ludzie zupełnie zieloni zajarani tym co widzieli na yt też na pewno byli lekko rozczarowani.
Nie mam żalu do zawodników, organizatorów itd. tylko do pogody i tego, że w tym supermoto zabrakło tego co w supermoto jest najlepsze i co przyciąga widza.
jak dla mnie było baaardzo grubo, i efektownych widowiskowych sytuacji była cała masa, o dziwo najwięcej na prostej start meta gdzie slajdy były ale na wejściu, patrz Niemiaszka z S2 (41) który 50% prostej jechał w uślizgu na pełnym odwinięciu (wtf!!!!) plus kilka konkretnych szlifów, najdłuższy kolegi Crazego ;-)
jakieś straty w zdrowiu/sprzęcie ? czy wszystko u naszych ok ;-) ?
była jakaś gleba w "Naszej sekcji" podczas treningu w sobote
na końcu hopy
ale jak to się skończyło nie wiem
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » MP, ME, Wyścig Towarzyski Poznań
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 76 zapytań