181

Odp: NIEciekawe motocykle na allegro/ebay

metys napisał/a:

historia prosta. Motocykl jebnięty przodem i to zdrowo:)

I to jest kwintesencja - zdrowy dzwoń a nie jakiś tam paciak, napster popraw ogłoszenie i nie ma tematu

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2  http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ

182

'Playboy' dla twojej świadomości nie użalam się nad sobą tylko sam wywołałeś mnie do wyjaśnienia sytuacji.
Nie obchodzi mnie kto dzwonił czy ty czy Twój kolega, któryś z was ma słabe wychowanie :)
Prawdziwe? Moje jest prawdziwe, to jaką mam wiedzę o motorze, to odkąd mam z nim doczynienia wszystko jest prawdziwe. Nie mam zamiaru pisać że motor był po dzownie, skoro nie stało się to ani z mojej ręki ani z ręki poprzedniego właściciela. Z tego co widać motocykl naprawiono porządnie, skoro był na oględzinach u tzw. nadwornego mechanika. Zresztą po świętach moja historia z tą Husią dobiega końca :) I taka bajeczka:
Sprzedajesz auto, przykładowo Audi A4, dajesz auto dziewczynie która po drodze potrąciła psa niszcząc przód, później na którymś skrzyżowaniu wrzuciła wsteczny i skasowała tył. Co robisz? Wymieniasz wszystko, po czasie chcesz sprzedać auto, gdy przyjeżdża klient mówisz mu co odwaliła Twoja dziewczyna? NIE.
Wszystko śmiesznie brzmi ale taka prawda. Po za tym, dzwoniłem do osoby od której zakupiłem motocykl, i taka  sprawa, rama która ponoć była w takim tragicznym stanie, przykro mi ale chyba sam nie wiesz jak mocno Twój kolega zaliczył dzwona skora była ona nie ruszana.
Pozdrawiam!

183

Weź się ogarnij. Póki nie wiedziałeś że motor miał dzwona to mogłeś się tak tłumaczyć ale teraz już wiesz i nie kryjesz się z tym że chcesz kogoś wsadzić na minę. Kupiłeś złom to Twój problem. Tutaj jeden drugiemu chce pomóc żeby takiego błędu nie popełnić. Ja na Twoim miejscu to nawet bym się nie odzywał bo tylko się pogrążasz...

184

patrzac po zdjeciach  to zeby samochod byl w stanie jak ta huska to nie potracic psa, tylko przy 100 jebnac baranka w drzewo. naruszone glówne elementy nosne pojazdu a nie wymieniony blotnik czy tam jakis plastik.

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

185

Jak jesteś poważnym człowiekiem to mówisz co i jak było, a nie ukrywasz prawdy. Jak liczysz, że nikt się nie skuma to jesteś .....

Pozdrawiam,
Piotrek

186

Mam nadzieję, że ładnie podziękowałeś "koledze" taty za ten okazyjny zakup i temu "nadwornemu" mechanikowi który nie skapnął się, że coś było robione z ramą w takim symbolicznym miejscu jak główka ramy.
Teraz jak widać TY chcesz się zabawić w czyjegoś "kolegę" i sprzedać mu ten jak, że idealny motocykl.
Widać, że obracasz się w gronie ludzi szczerych i życzliwych (ironia) do których sam należysz.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

187

Napster to tak jakby Twoja mama była Tobą a Ty kupującym, która na pytanie "mamo co na obiad?", odpowiada gówno a Ty każesz jej pokroić i je wpierniczasz :)
Wesołych Świąt

188

katman napisał/a:

Weź się ogarnij. Póki nie wiedziałeś że motor miał dzwona to mogłeś się tak tłumaczyć ale teraz już wiesz i nie kryjesz się z tym że chcesz kogoś wsadzić na minę. Kupiłeś złom to Twój problem. Tutaj jeden drugiemu chce pomóc żeby takiego błędu nie popełnić. Ja na Twoim miejscu to nawet bym się nie odzywał bo tylko się pogrążasz...

ZGADZAM SIĘ w 100%

Napster napisał/a:

Nie mam zamiaru pisać że motor był po dzownie, skoro nie stało się to ani z mojej ręki ani z ręki poprzedniego właściciela.

hahaha genialne!  CZY TY WIDZISZ CO TY PISZESZ?!

wiesz doskonale że był po dzwonie i dalej nie masz zamiaru pisać... wiesz jak to się nazywa OSZUSTWO - sprawa nadaje się na policje motocykl powinien stracić od razu prawo rejestracji,

Ciesze się że są jeszcze uczciwi i czujni ludzie na tym świecie :) (pozdrawiam forum)
WESOŁEGO JAJKA WSZYSTKIM

189

Jak ktoś chce to warto wydrukować to co napisał kolega Napster aby mieć dowód na to, że znał wadę ukrytą motocykla.
Może ktoś kto kiedyś kupi ten motocykl i będzie chciał dochodzić swoich praw w przypadku zwrotu motocykla.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

190

Nie bardzo rozumiem. Co za różnica, czy moto miało dzwona za Twojej " kadencji " czy nie? Dla potencjalnego kupującego liczy się, że sprzęt był pierdolnięty i to bardzo konkretnie.

Kawasaki KX250F

191

@Napster, licz się z tym,że wielu ludzi jest kulturalnych, a wielu nie...a to jawna próba oszustwa. Nikogo nie interesuje czy to ty walnąłeś, czy dziadek twojego ojca w '44 uciekając przed Niemieckim Tygrysem.

Ktoś może puścić sierpowego w nerwach. To są tylko ludzie.
Jeżeli wiesz o czymkolwiek, to nie wal w **ja, tylko opisz to logicznie

Tyle ode mnie, bo akurat szukam moto...

192

Oby kolega ktory kupi od Ciebie ten motocykl był na tyle 'niekulturalny' zeby prosto i mocno Ci wytłumaczył czym jest Twoje podejscie do życia i zdrowia innego człowieka przedkładajac nad nie kilka złotych...Naplet.

193

Lepiej skrinujcie, zanim nie edytuje posta :D

READY TO >> TERROR

194

Olaff napisał/a:

Lepiej skrinujcie, zanim nie edytuje posta :D

Już nie edytuje :-)

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg