cześć, krotkie i zwiezle przywitanie ;)
[url]http://otomoto.pl/yamaha-wr-wr450f-supermoto-stan-b-dobry-w-pl-M4134724.html[/url]
wg mnie nie polecam, bylem ogladnalem i kupilem, ale zwrocilem, prawdopodobnie tlok sie "obraził"
wyglada ogolnie spoko, wszystko fajnie, ale 'wlasciciel' troche dziwny
ponoc zrobil skrzynie bo 2 wypadala, ma fakture na czesci z yamahy, fajnie, ciegna wodziki itp
jazda probna i w wg mnie ok, mimo ze nie mam doswiadczenia w SM (tylko w supersportach), faktycznie 2 ciezko wchodzila, ale jesli po remoncie to ponoc musi sie 'ulozyc'
brak licznika predkosci - dziwne dla mnie troche, nie wiadomo czemu go nie ma, jedynie analogowy do zliczania km
wlaczanie kierunkow - takie dziwne cudo, ktorego kciukiem nie ma opcji dosiegnac, widac na fotach aukcji, po lewej, pastikowe chrom-cudo, nie wiem czy to jest tak w serii, ale dziwne to to
kierunki z przodu wyciagniete na paski ledowe przyklejone do handbarów - odklejaja sie, ale to detal
po zakupie powrot na kolach, przy stalej predkosci ~80km/h na 5 biegu, blokada silnika, moto zgaslo, rozrusznik nie pali, kopka ani drgnie, biegi na postoju wchodza, ale moto nie da sie odpalic
telefon do sprzedajacego i proste pytanie, z czym polecial w ciula ... spytal tylko na ktorym biegu sie to stalo
po 15 min przyjechal z laweta, moto wzial, kase oddal, stwierdzajac ze pewno PAŁOWAŁEM i ze ZAPIERDALAŁEM bo nauczony jestem ze scigaczy ... troche na wyrost, nie jestem ćwierćmózgiem, aby świezo nabyte moto pałować do odciny :)
moto kupil od kogos, nie przerejestrowal - tak informacyjnie pisze
dodatkowo, na umowie koniecznie chcial zanizac kwote, bo ponoc kupil za 7,8k (taka byla na umowie, ponoc tez zanizona) i twardo ze nie wpisze 12700 (bo za tyle byl w stanie ja oddac) bo jak wiadomo podatek, no ale to juz jego problem, kupujacy jak wiadomo chce jak najwyzsza kwote, zeby miec 'bezpieczenstwo' :)
w rozmowie wyszlo ze handlarz samochodow, mowil ze moto nie handluje, a jak sie okazalo ma 2 inne moto na sprzedaz :) ponoc nie zalezy na sprzedazy, ale kase potrzebuje ... za duzo dziwnych rzeczy tam sie pojawiało :)
ja odradzam, mimo ze wyglada bardzo fajnie, ale tak jak wspomnialem, w dziedzinie SM jestem 'świeży' ;)