Odp: Regulamin 2015
Kaczor, piszesz "dajcie" a kilka stron temu pisałeś że nic nie dasz bo wolisz kase wydać na trening lub dziewczyny.
Nie wiem czy zauważyłeś ale wszyscy piszą żeby były big footy, borgotti pisał żeby były duże koła ale w innej klasie lub żeby można było sie określić na jakich sie jedzie i jechać tak cały sezon wiec będziesz mógł na dużych jechać jeśli to przejdzie, a myśle że dużo osób sie na to zgodzi żeby poprostu nie utrudniać :)
Tak jak napisałem... "Dajcie"-no ja nie dam:) uważam natomiast, że i tak jeżeli da się "amatorowi" to tor będzie źle zrobiony. Myślę, że rozdawanie pieniędzy pomoże na dwie rundy, jeżeli nie będzie treningów w terenie między zawodami.
Żeby profesionalnie zrobić teren potrzeba, tam gdzie jest piasek wybrać go i dodać cementu i zrobić twarde podłoże(inaczej będzie coraz niżej. Najazdy na skoki też muszą być utwardzone cementem. Do tego Musi być teren tak zrobiony, żeby był odpływ wody-pochyły. Koszt takiego przygotowania, przy pracy osoby zainteresowanej to 1000 zł i dobre 4 dni pracy. Wtedy teren będzie jak w mistrzostwach świata.
Ja natomiast robię to już tylko dla zabawy, poniweż nie mam większych funduszy na starty w zawodach wyższej rangi.