Odp: Regulamin 2015
Punkt za czas okrążenia i czas kwalifikacji był także luźno proponowany dla MotoGP. I oczywiście nikt tutaj nie jest Rossim, Marquzezem, czy nawet Abrahamem ale wiecie jaka była reakcja na te pomysły? Oburzenie i śmiech, a sam Rossi powiedział (pewnie dlatego, że sie słabo kwalifikuje;), że chce startować w wyścigach i w wyścigu wygrywać a nie grać na torze w szachy i przeliczać kto zgarnął juz punkty przed wyścigiem - patrzcie wypowiedź Rage51. - You are totally right. "This is racing"
Co do jednej kwali, nie wiem czy myślicie pod tym względem również o PP ale wg mnie to średni pomysł.
Ps. Bart, tylko przepisujesz i parafrazujesz wypowiedzi Mańka, czy może jednak masz tez własne zdanie? Wojtek pisze co myśli, a Ty zaraz to przepisujesz:) Chyba, że jesteś w jego oficjalnym fanklubie to sie nie czepiam:)
To poczytaj uważniej czy jednak co do wszystkich zmian w regulaminie mamy podobne zdanie, nie wiem skąd to wymyśliłeś ;)
Tak samo mógłbyś powiedzieć że Crazy i Pączek mają takie samo zdanie. Przeczytaj wątek raz jeszcze...
carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88