Odp: ACF-50 kto sie pisze?
minęło 5 dni i nikt nie pisał w tym wątku. jak tam wygląda sprawa zamówienia lub wakacji :D
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ACF-50 kto sie pisze?
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 20 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
minęło 5 dni i nikt nie pisał w tym wątku. jak tam wygląda sprawa zamówienia lub wakacji :D
Jeszcze nie wróciłem. ( tak serio to paczki jeszcze nie dostałem.... )
Wczoraj dostalem paczke ze swoim gadgetem z ebay.co.uk. Szla rowno tydzien od wyslania. Czyli jutro/pojutrze mozna sie spodziewac siuwaksu u Tegmy.
TEGMA wysyłasz jakąś zbiorowa paczke do wwa ? czy jak to robimy?
Jeśli tylko dostane towar ;) to wyśle jakies zbiorowe paczki- tak chyba bedzie najlepiej. ewentualnie raz w miesiącu jestem w WWA to mogę komuś podrzucić, jeśli zgra się w czasie i nie będziecie musieli czekać kolejnych 6 msc.
a tak tylko spytam jak tam nasze sprawy stoją :P
Jeśli tylko dostane towar ;) to wyśle jakies zbiorowe paczki- tak chyba bedzie najlepiej. ewentualnie raz w miesiącu jestem w WWA to mogę komuś podrzucić, jeśli zgra się w czasie i nie będziecie musieli czekać kolejnych 6 msc.
jakby co to nastepny tydzien jestem w 3 miescie i moge zgarnac towar do wawy
PW please wtedy
ok- czekam jeszcze - miałem info ze niby paczka wyszła do RP
tararam pararam i jak tam? :P
m nadzieję że cena tyczy się tego 5litrowego baniaka.
Obawiam sie ze nie [url]http://www.brmc.co.uk/acf-50.htm[/url]
14 funtow (okolo 65 zl) kosztuje spray 13oz
Swaveck
Panowie - Panie - szanowni czytacze. Po ciężkich aczkolwiek owocnych negocjacjach otrzymałem dziś telefon z DPD!
Paczka będzie jutro u mnie w biurze :)
Nie spełni się zatem przepowiednia JarkaS i niestety nie osiągniemy liczby stron w Poscie = Liczbie zamówionych puszek.
Czy zatem szanowne grono warszawskie wyraża chęć, aby Warszawskie puszki przekazać Kleiderowi?
Moje zdanie jest takie:
Jesli Kleider bedzie tak mily i zabierze warszawska czesc ze soba to tylko na plus dla terminowosci.
A chlopakowi mozna ufac, bowiem skoro poswiecil swoj prywatny czas i za darmoche pomagal Jakubowi, aby strona od strony technicznej dzialala i miala obecny wyglad, to nie spodziewam sie zobaczyc go na motobazarze z kartonem i napisem "tanio, srodki do konserwacji motocykla" ;)
Wiem jak wygląda kleider i na bank nie będzie w stanie wypić tego wszystkiego dlatego jestem za tym by mu przekazać warszawską część!
Zatem dzwonię do niego :) i umawiam się na jutro :)
No i pięknie - podziękować!!!!
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 20 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ACF-50 kto sie pisze?
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 75 zapytań