241

Odp: ACF-50 kto sie pisze?

minęło 5 dni i nikt nie pisał w tym wątku. jak tam wygląda sprawa zamówienia lub wakacji  :D

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

242

Jeszcze nie wróciłem. ( tak serio to paczki jeszcze nie dostałem.... )

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

243

Wczoraj dostalem paczke ze swoim gadgetem z ebay.co.uk. Szla rowno tydzien od wyslania. Czyli jutro/pojutrze mozna sie spodziewac siuwaksu u Tegmy.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

244

TEGMA wysyłasz jakąś zbiorowa paczke do wwa ? czy jak to robimy?

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

245

Jeśli tylko dostane towar  ;)  to wyśle jakies zbiorowe paczki- tak chyba bedzie najlepiej. ewentualnie raz w miesiącu jestem w WWA to mogę komuś podrzucić, jeśli zgra się w czasie i nie będziecie musieli czekać kolejnych 6 msc.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

246

a tak tylko spytam jak tam nasze sprawy stoją  :P

247

tegma napisał/a:

Jeśli tylko dostane towar  ;)  to wyśle jakies zbiorowe paczki- tak chyba bedzie najlepiej. ewentualnie raz w miesiącu jestem w WWA to mogę komuś podrzucić, jeśli zgra się w czasie i nie będziecie musieli czekać kolejnych 6 msc.

jakby co to nastepny tydzien jestem w 3 miescie i moge zgarnac towar do wawy
PW please wtedy

248

ok- czekam jeszcze - miałem info ze niby paczka wyszła do RP

249

tararam pararam i jak tam?  :P

250

hacker33 napisał/a:

m nadzieję że cena tyczy się tego 5litrowego baniaka.

Obawiam sie ze nie [url]http://www.brmc.co.uk/acf-50.htm[/url]

14 funtow  (okolo 65 zl) kosztuje spray 13oz

Swaveck

251 Ostatnio edytowany przez tegma (2010-05-04 14:21:25)

Panowie - Panie - szanowni czytacze. Po ciężkich aczkolwiek owocnych negocjacjach otrzymałem dziś telefon z DPD!

Paczka będzie jutro u mnie w biurze :)

Nie spełni się zatem przepowiednia JarkaS i niestety nie osiągniemy liczby stron w Poscie = Liczbie zamówionych puszek.

Czy zatem szanowne grono warszawskie wyraża chęć, aby Warszawskie puszki przekazać Kleiderowi?

252

Moje zdanie jest takie:
Jesli Kleider bedzie tak mily i zabierze warszawska czesc ze soba to tylko na plus dla terminowosci.
A chlopakowi mozna ufac, bowiem skoro poswiecil swoj prywatny czas i za darmoche pomagal Jakubowi, aby strona od strony technicznej dzialala i miala obecny wyglad, to nie spodziewam sie zobaczyc go na motobazarze z kartonem i napisem "tanio, srodki do konserwacji motocykla" ;)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

253

Wiem jak wygląda kleider i na bank nie będzie w stanie wypić tego wszystkiego dlatego jestem za tym by mu przekazać warszawską część!

jakubek

254

Zatem dzwonię do niego :) i umawiam się na jutro :)

255

No i pięknie - podziękować!!!!

SMR 505