Odp: ACF-50 kto sie pisze?
-jareks 3 sztuki
-Tegma 2 sztuki
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ACF-50 kto sie pisze?
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
-jareks 3 sztuki
-Tegma 2 sztuki
Sam teraz żałuję, że nie zamówiłem ACF-a, bo jest zabawa :D
nic straconego wyślesz pieniądze do mnie ja potem je wyślę do następnej osoby w łańcuszku itd. :D
nic straconego wyślesz pieniądze do mnie ja potem je wyślę do następnej osoby w łańcuszku itd. :D
Panowie, to może na lokatę?
dobra doszła kasa... Miło was było poznać, naprawde jestescie spoko ale w związku z różnymi sprawami musze was opuścić ... kase wyśle po powrocie , - ps wracam za rok :P
dobra doszła kasa... Miło was było poznać, naprawde jestescie spoko ale w związku z różnymi sprawami musze was opuścić ... kase wyśle po powrocie , - ps wracam za rok :P
Nie wydaj wszystkiego na bzdury! :D
[url]http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320506127649&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123[/url]
zatem kupuje ACF od tego kolesia.
Dzień dobry, Komenda Główna Policji, porucznik Zubek.
Informujemy że pewne wątki są obserwowane, Wasze PW również.
Zaniechajcie dalszych nielegalnych operacji finansowych o wysokiej oscylacji.
Winni zostaną pociągnięci do odpowiedzialności, ucieczka ani kasowanie wątków w niczym Wam nie pomoże.
Jesteście otoczeni, poddajcie się. Każdy użytkownik forum zostanie doprowadzony na przesłuchanie, wyciągów bankowych prosimy nie przynosić, wszystko mamy na miejscu.
Prywatnie poproszę o 1 puszkę ACF-50, tylko bez oscylacji, normalnie.
tegma napisał/a:dobra doszła kasa... Miło was było poznać, naprawde jestescie spoko ale w związku z różnymi sprawami musze was opuścić ... kase wyśle po powrocie , - ps wracam za rok :P
Chyba słonce w Polsce wyszło bo widzę ze dobre humory wróciły :D
zawalidroga napisał/a:tegma napisał/a:dobra doszła kasa... Miło was było poznać, naprawde jestescie spoko ale w związku z różnymi sprawami musze was opuścić ... kase wyśle po powrocie , - ps wracam za rok :P
Chyba słonce w Polsce wyszło bo widzę ze dobre humory wróciły :D
Tegma pisał na priva, że słońce wyszło, owszem, ale na Barbados heh
Good morning Kamil, I have received your payment this morning. Thank you very much, we will be dispatching your items as soon as is humanly possible. kind regards, Brian and Wayne.
Brian i Wayne, ta ... Kurde jacys "teges śmeges" pewnie, kolorowe skarpetki itp. Ja piernicze. Czyli znowu termin nieokreslony. Pewnie za naszą kasę pojadą sobie na Bahama i az boje sie myslec co beda sobie robic.
Wtopa po calosci ...
beda sobie wkladać nie powiem co nie powiem gdzie :P ??
po wygooglowaniu imion "Brian and Wayne" otrzymujemy następujący obrazek:
[url]http://farm4.static.flickr.com/3094/2546557144_31100b8c53.jpg[/url]
Damn!
ale wystarczy wpisać odwrotnie i mamy :
[url]http://www.johnwaynebirthplace.org/brian_and_JW.html[/url]
W ch... zrobił nas sam John Wayne :/
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ACF-50 kto sie pisze?
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 80 zapytań