211

Odp: ACF-50 kto sie pisze?

Ostateczna lista osób które wpłaciły kasę:
Crazy                    - 65zł
Kleider                  - 65zł
Jakub                    - 65zł
Bondek     -2x65 = 130zł
PeKaWu                - 65zł
Mcienki                  - 65zł
Maciejwra               - 65zł
THCQ                       -65zł
QQ3                        -65zł
Tegma       -7x70 = 490zł
Grey           -2x65 = 130zł
Gierwi                     -65zł
Bart 248                 -65zł
MMHammer            -65zł
Bico                        -65zł
Ziomalqs                -65zł

W sumie 1595 zł za 24 puszki ACF-50

Pozdrawiam, Gierwi

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

212

Jestem gotów do wykonania przelewu, kasa od Radziola doszła.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

213

;) wiec wysylaj. ja jutro rano zamawiam puszki, i wysylam kase i juz wtedy czekamy na paczke.

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

214

tegma nic nie napisał od 21:25 chyba zniknął z kasą. Co o tym sądzicie?

jakubek

215

Ja obstawiam że Tegma już siedzi w Kostaryce i klepie po dupie jakąś mulatkę, ma tera hajs to się wykupi od ekstradycji i pozamiatane :P

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

216

Na szczęście musi sobie radzić za swoje, bo mój przelew jeszcze nie poszedł  :D .

217

Ale to też dziwne że zniknął bez szmalu. Sprawdźcie stan swoich żon może tutaj jest pies pogrzebany.

jakubek

218

!! Jak Wy tak możecie mówić !! sami sobie załatwiajcie ! ja za darmo wszystko załatwiam a Wy takie teksty piszecie !! mam to w D.... ja sie wypisuje z takiego czegoś !!

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

219

Ej, to przeslijcie kase do mnie. Widzialem na ebay, ze koles sprzedaje ACF-y. Zaraz wysle pare zapytan i dowiem sie co i jak. ;)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

220

jak tylko dojdzie do mnie kasa to wysyłam ją z powrotem.

221

Tegma myślę że Jakubek z Gierwim trochę się  przekomarzają :) Nie ma się co denerwować

SMR 505

222 Ostatnio edytowany przez tegma (2010-04-21 09:18:06)

najlepiej wyslijcie ją do [you] on na bank załatwi sprawę.... :cool:

223 Ostatnio edytowany przez tegma (2010-04-21 09:20:24)

nie ma bata ja już nic nie załatwiam, jak dojdzie kasa to ja odsyłam, a jak nie wysłał jeszcze gierwi to niech wysle dzis i jak dojdzie do mnie to ja odesle i niech wtedy wysle do crazy-ego

224

a ja wam powiem że wszyscy pójdziecie siedzieć, oscylator Bagsika to był pikuś przy waszych przekrętach z przelewami, zrujnujecie gospodarkę naszego kwitnącego kraju.  :P

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

225 Ostatnio edytowany przez jareks (2010-04-21 09:54:13)

Mam rewelacyjne smarowidło łańcucha BCR 852/1-21, raz pomarujesz i spokój na cały sezon. Jak Twoja żona/kochanka/teściowa skrzypi to ponoć sekundowy strzał smarowidła w paszczę likwiduje skrzypienie i jęczenia. Technologia firmy Honda i Zastava gwarantowana na piśmie, każdy produkt jest certyfikowany podpisem prezesa Zastava Sarajevo i wnuka Soichiro Hondy.
Trzeba zamówić minimum karton 48 sztuk po 50 euro za flakonik 350 ml. Płacimy TYLKO przelewami :P
Przyjmuję zapisy na ten specyfik.
Sam biorę 3 sztuki.
W końcu za coś musze dojechać do Kostaryki do ziomka Tegmy :cool:
Lista:
-jareks 3 sztuki
-.........
-...............

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`