196

Odp: ACF-50 kto sie pisze?

W związku z tym, że między innymi zadeklarowałem i wpłaciłem - to  czekam......czekam, czekam......aa i czekam na jakieś konkretne wieści iii ten się tu buntuje   Radziol już mnie tym swoim zachowaniem wkurwiasz . I to nie tylko w tym wątku...

Tegma myślę, że Ty ogarniesz to bez ww problemów.

SMR 505

197

czekam na odpowiedzi, kolega moto zadeklarował, że wyśle do nas jak by "hurtownik" za dużo chciał za wysyłkę bezpośrednio do RP

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

198

Daj Boże żeby sie udało  :)

PS. MACIEJWRA  nie bluznij ! :)

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

199

Pierwsza odpowiedź -

Witaj, tegma1,

We can do you 24 cans delivered to Poland for ?310

to wychodzi po 12,91 Ł za puszke plus rozesłanie po polsce :)

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

200

tegma napisał/a:

Pierwsza odpowiedź -

Witaj, tegma1,

We can do you 24 cans delivered to Poland for ?310

to wychodzi po 12,91 Ł za puszke plus rozesłanie po polsce :)

Czyli ok 60PLN więc zamawiaj, jak będzie już w PL to się roześle grupowo!

SMR 505

201

poczekam do końca dnia na odpowiedzi, jutro rano składam zamówienie, jeszcze tylko niech kolega Radek odeśle pieniądze. co bym nie zapłacił ze swoich a poźniej....

202

Dostałem PW od Radziola że kasę dostał i od razu odesłał. Jak będę miał na koncie to wyślę do Tegmy. Proszę o nr konta na PW.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

203

poszło PW

204

piknie :)

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

205

Mam ten nr. , czekam na przelew i całość przesyłam dalej do Ciebie.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

206

ja już dogadałem szczegóły , ale będziemy musieli skorzystać z pomocy MOTO Środek miał być wysłany do mnie, ale niestety nie latają samoloty !! :mad: zaden dhl, ups, i inne nie chce odbierać paczek.

207

Racja, to ja juz wiem czemu moja spinka startowa idzie i idzie z tego UKeja

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

208

Dzwoniłem do ziomka- motocyklisty co siedzi na kontroli lotów w Gdańsku. i powiedział , że nie zanosi się aby szybko samoloty wystartowały... podobno wszystkich już Ch... strzela bo latać można tylko Unia Europejska jakieś chore filmy ma...

209

Dostałem następną odpowiedz. 24 puszki po 11,99 + wysyłka 21 Ł problem tkwi w tym, ze pakowane jest to po 12 puszek i 2 opakowania mieszcza sie w wadze za cene 21 Ł. jak byśmy chcieli 26 puszek to wysyłka 35Ł ...

210

ile tego dokladnie jest ? ile przyszło kasy ?