Odp: ACF-50 kto sie pisze?
nie będzie problemu z przesyłkom
a z "ortogarafiom" będzie problem ?? :D polecam słownik [url]https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/3052[/url]
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ACF-50 kto sie pisze?
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie będzie problemu z przesyłkom
a z "ortogarafiom" będzie problem ?? :D polecam słownik [url]https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/3052[/url]
szkoda gadac !!!!!!!!!
a maszyny rdzewieją... :D
Dobra nerwy na wodzy. Kiedy bedzie jakieś konkretne info kiedy będzie środek. Nie chce odpowiedzi typu jutro ale realną odpowiedź. Ja zebrałem też kase od 6 znajomych i musze im udzielic jakiejs informacji. Do błędów tez sie nie czepiajmy bo jezyk mamy trudny i każdy je popełnia.
[url]http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=acf-+50&_sacat=See-All-Categories[/url]
[url]http://cgi.ebay.co.uk/ACF-50-ANTI-CORROSION-MOTORCYCLE-SPRAY-PROTECTION-ACF50_W0QQitemZ250615111040QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycle_Parts?hash=item3a59d31d80[/url]
[url]http://cgi.ebay.co.uk/1-x-ACF-50-ANTI-CORROSION-MOTORCYCLE-QUAD-SPRAY-ACF50_W0QQitemZ370365323899QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycle_Parts?hash=item563b7e5a7b[/url]
generalnie prawie wszyscy mają PAYPAL więc z wysyłką kasy i później towaru do RP nie będzie problemu. Sam mieszkałem w UK i wiem, że tam się ciężko pracuje, jeśli nie masz czasu czy coś to daj znać a się jakoś zoorganizujemy.
Pozdro all
narazie kasa nie doszla.....
a pozatym ktos ci broni kupowa na ebay kupuj i organizuj !!!!!!!!! nikt nikogo do niczego nie zmuszal !!!!! nie rozumie twojej aluzji !!!!!
robicie wielkie drama !!!!!!
powiedzialem i zobligowalem sie do zalatwienia to bedzie !!! nie potzrebne mi sa glupie prowokacje ze strony ludzi co uzo gadali a na sam koniec kasy nie wplacili bo naobiecywalem w hurtowni ze bedzie 50 puszek teraz jest raptem 24szt wiec to tez o czym swiadczy
ci co wplacili kase z gory dziekuje wiec nie rozumie glupawych docinek ze ktos gdzie sie zawinal z kasa !!!!!!
towar bedzie max do 7 dni w pl jak otrzymam przelew ktory oficjalnie potwierdze na forum !!!!!!
oczywista podam cene jaka zostala zaplaona za puszki i przesylke do pl wszystko bedzie udokumentowane fotkami
czesc piesni !!!!!!!!
Słuchaj stary bo zaczynasz już mnie denerwować... nikt nie kazał Ci mówić w hurtowni o 50 sztukach. nikt nie kazał Ci też mówić ze załatwisz sprawę, Crazy przeniósł temat tutaj a Ty sam zoobligowałeś się do zoorganizowania sprawy. Nikt cie też nie ponagla tylko zadaje zwykłe pytanie kiedy coś się ruszy , może dla ciebie 490 zł to nic ale do mnie dzwonią ziomki i pytają co jest. Muszę im coś powiedzieć. Padła deklaracja, że przelew dojdzie do ciebie w poniedziałek a Ty deklarujesz ze w ciągu 7 dni będzie w RP Pamiętaj nie rzucaj słów na wiatr bo na dzień dzisiejszy nie latają samoloty... :) nikt Ci nie docina że zawinąłeś się z kasą tylko pytam KIEDY, a ktoś dla beki napisał zainęli.... i na końcu było :) ... jak cie tak to uraziło to przpraszamy.
OK W TAKIM RAZIE JA PASUJE JAK TYLKO DOJDZIE KASA OD GERWIEGO WYSYLAM JA SPOWROTEM !!!!!!!!!!!
powodzenia !!!!
Kurier którego używam bierze £15 za paczkę do 12 kilo z ubezpieczeniem na dowolny adres w PL.
Za 10 puszek wyszłoby £150 z przesyłka do jednej osoby w PL.
Ja na tym nic nie zarabiam tylko robię wam przysługę wiec nie chce nic ryzykować.
Ktoś musiałby zebrać kasę w PL i wysłać mi pay-palem a ja wysłał bym kurierem który wyjeżdża co sobotę i jest w Polsce we wtorek. Chyba ze ktoś wpadnie to odebrać, zapraszam :)
ja spróbuje ogarnąć, szukałem po ebayu i są puchy... ale prawie nigdzie nie ma napisane jaka to miała być pojemność. Panowie ktoś wie? mamy sumowców jeszcze co mieszkaja w UK może kolega który nas zaraził nas tym środkiem :) reasumując mamy kase na 24 puchy. ja wysyłam zapytania na ebay-u i wysyłam zapytanie do kolegi moto.
Co wy tak nerwowo.
Radzio olej ta hurtownie, jak kasa przyjdzie to zamów na eBay, przyjdzie i wyślemy chłopakom.
Jak będziesz chciał to ja się tym zajmę.
pieknie. ja tu czegos nie rozumiem. dlaczego kolega ma petensje ze sie denerwujemy skoro przez tydzien nie był w stanie wysłac maila z danymi do pzelewu? deklarowalismy sie ile puch ale mowione było ze liczba bedzie pewna dopieo po wpłacie pieniedzy. w takim razie dla Ciebie 26 puszek.
po co wogole sie deklarowałes skoro i tak dałes du**?
Zostaje nam zamawiac z ebuy"a
nie ma sie co stresowac, tydzień w ta czy w ta nas nie zbawi :rolleyes:
Co wy tak nerwowo.
Radzio olej ta hurtownie, jak kasa przyjdzie to zamów na eBay, przyjdzie i wyślemy chłopakom.
Jak będziesz chciał to ja się tym zajmę.
ja już wysłałem 5 zapytań. mysle ze jutro mi odpowiedzą. wysyłka na terenia całej Europy, koszt puszek ( tam gdzie poszły zapytania) od ok 10 do 13 Ł
Jak by co to ogarniesz temat ?? z góry dzięki, bo chłopaki się napalili na srodek zorganizowali jak mogli i wyszło jak wyszło. Szczerze mówiąc to hurtownia usieszy się jak kupi się 1, 5, a ponad 20 to już wogóle , bo każda puszko to Ł dla nich... wiec nie widz epowodów do stresu - miało być 50 a jest 24
nigdzie nie ma napisane jaka to miała być pojemność.
Wydaje mi się ze wszystkie Aerozole są 13oz/ 369g.
Sprawdzę jak będę w garażu.
Będę usuwał wszystkie posty w których ilość rzucanego mięsa jest niewspółmierna do sytuacji.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ACF-50 kto sie pisze?
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 74 zapytań