Odp: ACF-50 kto sie pisze?
Halo Radziol, czekam na nr konta!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ACF-50 kto sie pisze?
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Halo Radziol, czekam na nr konta!
ile tych puch wyszlo?
Do tej pory 24
podam ci nr konta jutro !!!!!!!!
dzieki
Jaki stan "projektu" ?
dobrze ze przypomniales bo zapomnialem gerwiemu wyslac PM
Ruszy to w tym roku? :P
Chłopaki co jest ? bo już zapomniałem, że to kupiłem.... dodatkowo zebralem kase od paru koleżków z forum i obawiam się ataku telefonicznego w najbliższym czasie...
Chłopaki co jest ? bo już zapomniałem, że to kupiłem.... dodatkowo zebralem kase od paru koleżków z forum i obawiam się ataku telefonicznego w najbliższym czasie...
Zawineli się z naszym hajsem :(
no Panowie ! ... kiedy te 'dezodoranty' beda do odbioru ?
Panowie nie siejcie fermentu. Poczekajcie aż będą jakieś informacje od organizatorów akcji. Na spokojnie.
Zawineli się z naszym hajsem :(
Nie obrażasz mnie czasami?
Właśnie odebrałem dane do przelewu od Radziola i zaraz mogę to załatwiać. Trochę słabo, bo przelew pójdzie dopiero w poniedziałek jak znam mój bank. Nie wiem tylko kto to chce odebrać i potem dystrybuować po forumowiczach. Nie ukrywam, że w przyszłym tygodniu nie będę miał do tego głowy ani czasu, więc proszę o oferty. Może ktoś kto będzie w Gostyniu samochodem?
Nie wiem też jak rozwiązać koszty przesyłki. Część z Was wpłaciła po 70 zł, część po 65 zł.
Radziol podaj ostateczną cenę jaką wynegocjowałeś, bo myślę że koledzy mieli na myśli koszty przesyłki w PL w w/w cenach.
Ostateczna lista osób które wpłaciły kasę:
Crazy - 65zł
Kleider - 65zł
Jakub - 65zł
Bondek -2x65 = 130zł
PeKaWu - 65zł
Mcienki - 65zł
Maciejwra - 65zł
THCQ -65zł
QQ3 -65zł
Tegma -7x70 = 490zł
Grey -2x65 = 130zł
Gierwi -65zł
Bart 248 -65zł
MMHammer -65zł
Bico -65zł
Ziomalqs -65zł
W sumie 1595 zł za 24 puszki ACF-50
Pozdrawiam, Gierwi
bico napisał/a:Zawineli się z naszym hajsem :(
Nie obrażasz mnie czasami?
Właśnie odebrałem dane do przelewu od Radziola i zaraz mogę to załatwiać. Trochę słabo, bo przelew pójdzie dopiero w poniedziałek jak znam mój bank. Nie wiem tylko kto to chce odebrać i potem dystrybuować po forumowiczach. Nie ukrywam, że w przyszłym tygodniu nie będę miał do tego głowy ani czasu, więc proszę o oferty. Może ktoś kto będzie w Gostyniu samochodem?
Nie wiem też jak rozwiązać koszty przesyłki. Część z Was wpłaciła po 70 zł, część po 65 zł.
Radziol podaj ostateczną cenę jaką wynegocjowałeś, bo myślę że koledzy mieli na myśli koszty przesyłki w PL w w/w cenach.Ostateczna lista osób które wpłaciły kasę:
Crazy - 65zł
Kleider - 65zł
Jakub - 65zł
Bondek -2x65 = 130zł
PeKaWu - 65zł
Mcienki - 65zł
Maciejwra - 65zł
THCQ -65zł
QQ3 -65zł
Tegma -7x70 = 490zł
Grey -2x65 = 130zł
Gierwi -65zł
Bart 248 -65zł
MMHammer -65zł
Bico -65zł
Ziomalqs -65złW sumie 1595 zł za 24 puszki ACF-50
Pozdrawiam, Gierwi
:)
w Gostyniu nie bede ale wiecie ze jestem chętny pomóc ale pewnie to nie przejdzie bo nie te strony polski
i wcale się nie dziwie :)
dwa - Radziol i co kiedy będziesz w PL bo już te Twoje początkowe 2-3 tyg już się zbiegają :P:P:P
Może ktoś kto będzie w Gostyniu samochodem?
Z W-wy, skad polowa puszkobiorcow pochodzi, na pewno ktos będzie ktoś samochodem ;)
Choć wrodzony pesymizm defensywny kaze mi watpic w zakonczenie tematu do czasu Gostynia.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ACF-50 kto sie pisze?
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 70 zapytań