1,321

Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?

Szukam endurowców z Wrocławia i okolic :)

Aktualnie jeżdżę 990 SMT i 640 LC4 SM, ale ciągnie mnie do lasu :D Mały kat niby poleci szutrem i lasem, ale to nie tak, jak trzeba.
Chcę zacząć się brudzić na czymś lekkim na kostce. Czy jest w okolicy ktoś chętny pokazać swojego enduraka, pogadać i ew. dać się przejechać?
Póki co najchętniej przysiadłbym się do 125-200cc w 2t (exc, kdx, wr, ec) - muszę się dowiedzieć, czy to dla mnie. Mam nadzieję, że tak, bo coś w środku mi mówi, że ma być dwusuw!

Chętnie przyjmę zaproszenie na jakiś spocik. Oczywiście poza drogą - może uda mi się dojechać na LC4 :)

PS. czy supermociaki jakieś latają regularnie na rakietowej? Może by coś zorganizować?

1,322

5series napisał/a:

Czy ma ktoś z Wrocławia bądź okolic kabel do wgrania mapy do 690 Smc ??

Nie wiem czy aktualne, ale ja mam ;)

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

1,323 Ostatnio edytowany przez fus (2014-07-13 12:21:20)

Coś podupadł chyba trochę ten wątek :/

Byłem wczoraj na rakietowej i miałem okazję porozmawiać z gościem, który aktualnie tam zarządza.
Potwierdził, że w piątki można wjechać od 16 do 20 za 100pln od osoby - wg mnie to całkiem uczciwa oferta.
Zasugerował nawet, żeby dzwonić, gdyby inny termin był potrzebny. Jeżeli jest akurat wolne, to można polatać.

Czy jakieś SM z Wro i okolic chcą być poganiane po rakietowej?
Ja prawdopodobnie zajadę w przyszłym tygodniu, nawet gdybym miał jeździć sam.

1,324

Ja planuję 20 lipca (niedziela) z chłopakami od rana wskoczyć na trening. Pewnie właśnie tak na 4h

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

1,325

Raczek napisał/a:

Ja planuję 20 lipca (niedziela) z chłopakami od rana wskoczyć na trening. Pewnie właśnie tak na 4h

Ja akurat w sobotę mam imprezę, więc niedziela rano zdecydowanie odpada :)
...ale wrzucajcie info o kolejnych sesjach w tym wątku - chętnie dołączę.

Gdyby ktoś miał ochotę wpaść w tym tygodniu do piątku włącznie, to dwajcie znać.

1,326

Zawsze można w górach się poganiać. Dużo winkli , jest gdzie pojeździć - latamy raz na jakiś czas, jak ktoś chętny zapraszam.

KTM 625 SMC

1,327

RADIZZLE napisał/a:

Zawsze można w górach się poganiać. Dużo winkli , jest gdzie pojeździć - latamy raz na jakiś czas, jak ktoś chętny zapraszam.

W takim razie bardzo proszę o info, np w tym wątku! :)

1,328

czyli jutro można wpadać śmiało na rakietowa ??????a są jakieś  ograniczenia hałasu cz coś takiego cz wjeżdżać można czym się ma

1,329 Ostatnio edytowany przez fus (2014-07-18 15:20:30)

Wydaje mi się, że można śmiało :)
Co do hałasu, to nie pytałem, ale zarządca powiedział wprost, że supermociaki są tym, czego im trzeba, więc wątpię, żeby były jakiekolwiek problemy.
Poza tym rakietowa to taki "low-tech" tor, więc nawet nie wiem, czy mają czym mierzyć :D

Ja się wstępnie nastawiałem, może nie na pełne 4h, ale np na 2. Jednak prognoza na jutrzejsze popołudnie i wieczór nie wygląda za ciekawie.

1,330

ogólnie wygląda tak ze za 4 godziny i za dwie chcą 100 niezależnie od czasu .niema problemu z głośnością i z wjazdem   da się z  nimi dogadać co do stawki  ja wczoraj pocinałem  od 19 do 21 za 5 dyszek  ogólnie fajna baza niby maja zorganizować wjazdy co piątek

1,331

No to Ci sie udalo.
Ja bylem o 18, lataly furki i gokarty i pani powiedziala, ze wjechac nie moge, ale i tak by sie nie oplacalo, bo stowka zawsze, a zamykaja o 20.
Chetnie wbije w przyszlym tygodniu!

1,332

ja jeździłem  z corolla  a gokarty już wygonił jak jak  wjeżdżałem  tez myślałem ze godzina mi zostanie ale szef obiektu powiedzial ze do 9 mam czas bez stresu  możne pojeździmy  razem jak będzie pogoda

1,333

Witam.
Kto ogarnia KTM'y we Wrocławiu? Mam parę tematów w smoim SMCr i nie wiem do kogo mógłbym się zgłosić.
chodzi mi o kogoś co zna się na mechanice a i najlepiej jak też coś by jeździć potrafił :)

1,334

Masz pw z namiarem.

KTM 625 SMC

1,335

RADIZZLE napisał/a:

Masz pw z namiarem.

Też bym poprosił o taki namiar :)