Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
za 100 Cie naucze i przy okazji będziesz miał ustawione ;) a gdzie wy te moto robicie, dlaczego nie przyjedziecie do mnie ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 86 87 88 89 90 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
za 100 Cie naucze i przy okazji będziesz miał ustawione ;) a gdzie wy te moto robicie, dlaczego nie przyjedziecie do mnie ?
Do Ciebie tzn gdzie ?
Tabul ja wpadne z husabergiem ale to za jakies 2tygodnie:))
Raddizle tabul robi niedaleko korony.
no to kiedy coś latamy ?
Witam, lekka zbitka z tematu. Puki co latam jeszcze na Gsxr 750, 4 rok na sporcie już nie co męczy, ale planuje się przesiać się na SM , chciałbym przymierzyć się do Lc4 640, exc 450 lub 525 jakoś w wolnej chwil. Pogadać w temacie itp. Byłby ktoś chętny w tygodniu się ustawić ?
Tabul, jestem poki co uziemiony:/ niestety ale moto sie troche posypało.
A także póki co ostrożniej musze jezdzic, kontuzja mi sie odnowila:/
Ale jak bedzie cos smigane to mam Twoj numer i bedziemy dzwonic.
Zbiras nie wiem czy w tygodniu, ale mozliwe ze w weekend wyjedziemy na miasto i bedzie lc4 640, drz400 i moj berg o ile go zrobie, mozliwe ze exc450 tez bedzie :)
Zbiras nie wiem czy w tygodniu, ale mozliwe ze w weekend wyjedziemy na miasto i bedzie lc4 640, drz400 i moj berg o ile go zrobie, mozliwe ze exc450 tez bedzie :)
U mnie z weekendami ciężko bo pracuje, chodź nie zawsze. Czekam na jakieś info może się uda zgadać. Bede obserwował temat na bieżąco.
Cross-c1 remont czy jakieś pierdułki ?? żartowałem oczywiście z tą 100zł, myślałem bardziej o 4paku np ;)
Pierdółki, zawieszenie przede wszystkim i problem mam lekki z hamulcem przednim.
Myślę że do niedzieli się wyrobie i zrobię.
Witam, Troche zbocze z tematu ale idziałem dzis kogos z forum na SMCR 690 chyba na akrapovicu, pytanie - po samym programie i zalozeniu tlumika równo pracuje i nie gaśnie? Pozdro
Orientujecie się może gdzie we Wrocławiu mogę przymierzyć kapcia Gaerne Supermoto ?
W Enduromani moze jest, musialbys zadzwonic i zapytac. Albo motozona. Bo raczej nigdzie indziej nie ma takich bucikow w naszym miescie...
Takie duże miasto i nie ma butów... W enduromanii raczej tego modelu nie mają, bo na allegro patrzyłem i nie ma w ich ofercie, motozony też nie widziałem , ale zapytam.
Takie duże miasto i nie ma butów... W enduromanii raczej tego modelu nie mają, bo na allegro patrzyłem i nie ma w ich ofercie, motozony też nie widziałem , ale zapytam.
Supermoto niestety nisza, ale Radzio jak trza to sprowadzi.
Trzymać na stanie nie ma co
Cross-c1 ile chcesz za berga ? a widzisz wziął byś gasa i dalej byś śmigał bezawaryjnie ;)
Strony Poprzednia 1 … 86 87 88 89 90 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 65 zapytań