Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
no to ustaweczka wstępnie na niedziele, mi tam obojętne czy sb czy nd.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 85 86 87 88 89 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no to ustaweczka wstępnie na niedziele, mi tam obojętne czy sb czy nd.
Jak będzie pogoda i dokończę moto, to pewnie będę, gdzieś tam się będzie można znaleźć ;]
Raku czym wpadasz?
Najlepiej zgadalibyśmy się wszyscy o jakiejś porze w konkretnym miejscu.
Byle by nie padało i temp +10.
Raku wpadnie pewnie motonogiem jak mu pogoda na to pozwoli, panowie bez deszczy i wystarczy +8' :))
A co do godziny to jak bedzie dostepny kalendarz imprezy to wtedy sie okreslimy:)
Miejsce spotkania mysle ze na solnym we Wroclawiu bylo by najlepiej i tam podjechac juz razem:)
Edit: post skopiowany z grupy supermotowrocław na FB.
Panowie i Panie a więc tak jako że na forum nie każdy zagląda i na odwrót tutaj też umieszczam post na temat ŻE dnia 16marca, spotykamy się na placu solnym o godzinie 10.00 (Może później, wcześniej to się dogadamy) I razem z rynku lecimy na IV edycje WrocławMotorcycleShow, które odbywa się w hali stulecia. Proszę o info kto wpada motocyklem i na którą godzinę mu pasuje w niedzielę :)
Oczywiście dużo zależy od pogody, jak nie będzie deszczu i w miarę ciepło (+7') myślę że możemy pojechać motocyklami :))
Pozdrawiam Damian
witam!
mam nietypowe pytanie.poszukuje kogos z wroclawia kto ma KTM 690 SMC ktorego moge obejzec ,siąść i i p ogadac jak sie nim jezdzi.
Witam.
Nie wiem czy w dobrym temacie...
Kumpel z forum AT organizuje rajd "ciężkich motocykli enduro", będą trasy off i on dla wszystkiego co ma więcej niż 550ccm....
Gdyby ktoś miał ochotę pojechać i pobrudzić moto w offie lub lajtowa po asfalcie to zapraszamy:)
A tu mały skrót:
Termin: 16-17-18 maj 2014
Miejsce: Okolice Kamieńca Ząbkowickiego - Dolny Śląsk
Typ rajdu: ON i OFF
Wjazd parę złotych kosztuje ...
Zapraszamy, błoto będzie, szuter też
[url=http://www.rajdtukan.pl]www.rajdtukan.pl[/url]
Raku wpadnie pewnie motonogiem jak mu pogoda na to pozwoli, panowie bez deszczy i wystarczy +8' :))
A co do godziny to jak bedzie dostepny kalendarz imprezy to wtedy sie okreslimy:)
Miejsce spotkania mysle ze na solnym we Wroclawiu bylo by najlepiej i tam podjechac juz razem:)
Edit: post skopiowany z grupy supermotowrocław na FB.
Panowie i Panie a więc tak jako że na forum nie każdy zagląda i na odwrót tutaj też umieszczam post na temat ŻE dnia 16marca, spotykamy się na placu solnym o godzinie 10.00 (Może później, wcześniej to się dogadamy) I razem z rynku lecimy na IV edycje WrocławMotorcycleShow, które odbywa się w hali stulecia. Proszę o info kto wpada motocyklem i na którą godzinę mu pasuje w niedzielę :)
Oczywiście dużo zależy od pogody, jak nie będzie deszczu i w miarę ciepło (+7') myślę że możemy pojechać motocyklami :))
Pozdrawiam Damian
Będę , ale nie na moto, i nie na solnym ale już w Hali. pozdro.
gdzie we wrocławiu są jakieś sklepy gdzie będę mógł przymierzyć buta np SIDI Crossfire albo jakiegoś Alpinestars, oczywiście prócz motozony i enduromanii?
W długołece masz intermotors, mają tam alpine i spory wybór na miejscu.
Czy ma ktoś z Wrocławia bądź okolic kabel do wgrania mapy do 690 Smc ??
Kto chciałby za flachę mnie nauczyć regulowania zaworów ? Zawory mam na śrubki. Nie uśmiecha mi się wydawać 150PLN na regulację co 5tys km...
Samemu działaj.
nie chce czegoś źle zrobić, wolę żeby ktoś mi pokazał jak ma to przebiegać dokładnie i wtedy samemu można działać.
Jak znajdziesz chetnego to ja tez jestem zainteresowany nauka;))
Bo poki co oddaje do mechanika na regulacje:/
Na śrubkach masz u siebie czy płytki ? Dajesz do Marka ? Ile płacisz ? Daj na PW.
Strony Poprzednia 1 … 85 86 87 88 89 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 61 zapytań