1,291

Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?

no to ustaweczka wstępnie na niedziele, mi tam obojętne czy sb czy nd.

KTM 625 SMC

1,292

Jak będzie pogoda i dokończę moto, to pewnie będę, gdzieś tam się będzie można znaleźć ;]

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

1,293

Raku czym wpadasz?
Najlepiej zgadalibyśmy się wszyscy o jakiejś porze w konkretnym miejscu.
Byle by nie padało i temp +10.

1,294 Ostatnio edytowany przez Cross-c1 (2014-03-03 22:25:06)

Raku wpadnie pewnie motonogiem jak mu pogoda na to pozwoli, panowie bez deszczy i wystarczy +8' :))

A co do godziny to jak bedzie dostepny kalendarz imprezy to wtedy sie okreslimy:)

Miejsce spotkania mysle ze na solnym we Wroclawiu bylo by najlepiej i tam podjechac juz razem:)

Edit: post skopiowany z grupy supermotowrocław na FB.

Panowie i Panie a więc tak jako że na forum nie każdy zagląda i na odwrót tutaj też umieszczam post na temat ŻE dnia 16marca, spotykamy się na placu solnym o godzinie 10.00 (Może później, wcześniej to się dogadamy) I razem z rynku lecimy na IV edycje WrocławMotorcycleShow, które odbywa się w hali stulecia. Proszę o info kto wpada motocyklem i na którą godzinę mu pasuje w niedzielę :)

Oczywiście dużo zależy od pogody, jak nie będzie deszczu i w miarę ciepło (+7') myślę że możemy pojechać motocyklami :))

Pozdrawiam Damian

UrbanStreetWorkshop
#444 KTM 530EXC Supermoto
         KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998

1,295

witam!
mam nietypowe pytanie.poszukuje kogos z wroclawia kto ma KTM 690 SMC ktorego moge obejzec ,siąść i i p ogadac jak sie nim jezdzi.

1,296

Witam.
Nie wiem czy w dobrym temacie...
Kumpel z forum AT organizuje rajd "ciężkich motocykli enduro", będą trasy off i on dla wszystkiego co ma więcej niż 550ccm....
Gdyby ktoś miał ochotę pojechać i pobrudzić moto w offie lub lajtowa po asfalcie to zapraszamy:)

A tu mały skrót:

Termin: 16-17-18 maj 2014
Miejsce: Okolice Kamieńca Ząbkowickiego - Dolny Śląsk
Typ rajdu: ON i OFF
Wjazd parę złotych kosztuje ...
Zapraszamy, błoto będzie, szuter też

[url=http://www.rajdtukan.pl]www.rajdtukan.pl[/url]

UrbanStreetWorkshop
#44 CRF450R
Totalna amatorka..:)

1,297

Cross-c1 napisał/a:

Raku wpadnie pewnie motonogiem jak mu pogoda na to pozwoli, panowie bez deszczy i wystarczy +8' :))

A co do godziny to jak bedzie dostepny kalendarz imprezy to wtedy sie okreslimy:)

Miejsce spotkania mysle ze na solnym we Wroclawiu bylo by najlepiej i tam podjechac juz razem:)

Edit: post skopiowany z grupy supermotowrocław na FB.

Panowie i Panie a więc tak jako że na forum nie każdy zagląda i na odwrót tutaj też umieszczam post na temat ŻE dnia 16marca, spotykamy się na placu solnym o godzinie 10.00 (Może później, wcześniej to się dogadamy) I razem z rynku lecimy na IV edycje WrocławMotorcycleShow, które odbywa się w hali stulecia. Proszę o info kto wpada motocyklem i na którą godzinę mu pasuje w niedzielę :)

Oczywiście dużo zależy od pogody, jak nie będzie deszczu i w miarę ciepło (+7') myślę że możemy pojechać motocyklami :))

Pozdrawiam Damian

Będę , ale nie na moto, i nie na solnym ale już w Hali. pozdro.

1,298

gdzie we wrocławiu są jakieś sklepy gdzie będę mógł przymierzyć buta np SIDI Crossfire albo jakiegoś Alpinestars, oczywiście prócz motozony i enduromanii?

KTM 625 SMC

1,299

W długołece masz intermotors, mają tam alpine i spory wybór na miejscu.

UrbanStreetWorkshop
#44 CRF450R
Totalna amatorka..:)

1,300

Czy ma ktoś z Wrocławia bądź okolic kabel do wgrania mapy do 690 Smc ??

1,301

Kto chciałby za flachę mnie nauczyć regulowania zaworów ? Zawory mam na śrubki. Nie uśmiecha mi się wydawać 150PLN na regulację co 5tys km...

KTM 625 SMC

1,302

Samemu działaj.

1,303

nie chce czegoś źle zrobić, wolę żeby ktoś mi pokazał jak ma to przebiegać dokładnie i wtedy samemu można działać.

KTM 625 SMC

1,304

Jak znajdziesz chetnego to ja tez jestem zainteresowany nauka;))

Bo poki co oddaje do mechanika na regulacje:/

UrbanStreetWorkshop
#444 KTM 530EXC Supermoto
         KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998

1,305

Na śrubkach masz u siebie czy płytki ? Dajesz do Marka ? Ile płacisz ? Daj na PW.

KTM 625 SMC