Odp: Supermoto Terror - Śląsk
na plastikach przecież tak samo policja łapie ;P
Jak mnie na simsonku 2 razy w ciągu tego miecha zatrzymali choć sobie powolutku pyrkałem :)) plaga jakaś w tym roku te gliniarze
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 240 241 242 243 244 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na plastikach przecież tak samo policja łapie ;P
Jak mnie na simsonku 2 razy w ciągu tego miecha zatrzymali choć sobie powolutku pyrkałem :)) plaga jakaś w tym roku te gliniarze
Dziura budżetowa to łapią kogo się da. No a jak złapiesz combosa na kilka mandatów tak jak ja teraz to nawet mogą prawko zabrać.
Dziura budżetowa to łapią kogo się da. No a jak złapiesz combosa na kilka mandatów tak jak ja teraz to nawet mogą prawko zabrać.
Prawko mogą zabrać co nie znaczy, że tracisz uprawnienia. Tylko w małym odsetku odebranie prawa jazdy kończy się utratą uprawnień z tego co wiem.
Co ciekawe najwięcej plastików odbierają pały właśnie w woj. śląskim.
Będę musiał zrobić przegląd i odebrać dowód, co by nie złapać mandatu ;)
No źle to napisałem. Nie odebrać a zatrzymać. Dopiero później sąd może zabrać ;p
Chyba dalej się mszczą za terror Katowic haha :D
[url]https://www.youtube.com/watch?v=yDD1ucLfe1w[/url]
Szyman chyba kupuj cos na kostkach
Daniken, tak jak gadaliśmy na fb, jak będziecie gdzieś pruć w teren to dajcie znać, chętnie się z wami znowu powypierdalam w offie :]
Trolle opublikujcie chociaż swoje stare dobre filmiki jak żegnacie się z supermociakami, przynajmniej nie będziemy tak mocno tęsknić :D haha .
daniken wez jacę na plecak to i chłopak polata i mandatu nie będzie bo jak widać tylko za szprychy dają ;-)
P.S. Martwi mnie to że nie widziałem was na Toruniu :-( troszkę byście namieszali jak was znam.
Trolle, filmy z błota jakieś będą? Zmieńcie profil działalności tylko, taką renomę szkoda zaprzepaścić. :D
Piękny - jasna sprawa ;p Tylko sesję skończę w końcu ;p
Hermes - w sumie jest to jakiś pomysł ;p Terror w dwójkę haha bo te baby to mnie kiedyś wykończą.... ;)
No ja niestety finansowo nie dałem rady... tak samo z Bydgoszczą było a miałem wielkie plany co do tych zawodów. Niestety krucho z zawodami w tym sezonie. Ale może coś się jeszcze uda ;p
Filmy stare powrócą jak i jeszcze nowe będą. Bez obaw :)
Profil dalej będzie ;p pewnie troszkę inna tematyka ale będzie ;p
Szkoda miejsca troche. Zdaje mi sie czy nowa nawierzchnia jest na jednej czesci toru?
Gdzie znajduje się ten tor?
Ruda śląska wirek
A można tam normalnie pojeździć czy dalej kręci się dziadek z siekierą?
Pies to wie. Generalnie jak gościu jeździł na tym hornecie to go praktycznie słychać nie było, bo nawet nie zdazyl manety odkrecic i już wchodził w zakret, ale SM troszke ryczy i podejrzewam że byłoby to samo + jest widoczny znak zakazu, więc pewnie najpierw by zadzwonili po psiarnie, a potem dopiero przyszli z widłami
Strony Poprzednia 1 … 240 241 242 243 244 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 46 zapytań