76 Ostatnio edytowany przez szwinia (2013-10-31 11:41:30)

Odp: Wasze propozycje zmiany regulaminu na sezon MP i PP 2014

gierwi napisał/a:

Pomysł badań w karetce jest z jednej strony ułatwieniem, ale wyobraźcie sobie sytuację że ktoś przyjeżdża i lekarz mówi NIE!? Nie zawsze amator przyjedzie na kołach, i nie zawsze będzie to 27 km od jego domu.
Może zbadać choćby niemieckie przepisy amatora lub jakieś podobne?

Gierwi, jeśli lekarz w karetce przy pomocy ciśnieniomierza i innych stetoskopów stwierdzi, że ktoś nie powinien startować to lekarze w gabinecie stwierdziliby to także :) Sytuacja jest jasna.

77

No właśnie, dlatego obowiązek badań powinien leżeć po stronie i w interesie zawodnika/amatora.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

78 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2013-10-31 12:22:05)

paczek napisał/a:
Bart03 napisał/a:

Widzę Paczek ze masz ogromny problem ze mną i zaczynasz mnie wkurwiac... ;) Jeżeli według ciebie tylko zawodnicy z mp mogą sie wypowiadać na temat ilości wyścigów to poco zabierasz głos w temacie PP?  Jaki masz problem z przygotowaniem mojego motocykla? Walczysz o te badania w karetce jak nikt inny, tego sie nie wprowadzi i bardzo dobrze! To dla bezpieczeństwa wszystkich zawodników, i tak jak posal Szymon wystarczy poświecić godzinę czasy na wszystkie badania z morfologia włącznie.. Nawet jak nic sie nie zmieni to i tak nie bedzie złe za rok... Jedyne co warto zrobić to ułatwić start NOWYM+ starać sie o reklamę każdych zawodów i tyle..

Hamuj bajerę z tymi bluzgami!!!
Walczę, o to żeby była klasa amator, a badania w karetce ułatwią start w tej klasie. To jest ułatwienie startu nowym.  Bezpieczeństwa innych? zastanów się .

Zadzwonię dziś do Jacka Molika, dowiem się kiedy jest przewidziane spotkanie dla zawodników i dam znać:)

Trawer- wiem, że Ty chciałeś iść, nie wiem jak reszta. Patrząc na to co się działo na ostatniej rundzie ( Fabio, Guma etc) to  nie każdy ma takie podejście sportowe.

Ty powinieneś lepiej hamować swoje teksty do mnie, jeżeli nadal bedziesz miał jakis problem to możemy go szybko wyjaśnić w. Klasa amator powstanie bo jest ogólna zgoda większości zawodników i jest wielu chętnych ..wiec nie musisz juz "walczyć" a żadnych badań w karetce nie bedzie wiec mozesz sobie o tym tylko pisać na forum.

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

79

Przypominam, że dyskusje należy prowadzić w temacie wątku a nie PRZECIW sobie.
Za bluzgi będę dawał bany czasowe.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

80

Bart03 napisał/a:

Ty powinieneś lepiej hamować swoje teksty do mnie, jeżeli nadal bedziesz miał jakis problem to możemy go szybko wyjaśnić w. Klasa amator powstanie bo jest ogólna zgoda większości zawodników i jest wielu chętnych ..wiec nie musisz juz "walczyć" a żadnych badań w karetce nie bedzie wiec mozesz sobie o tym tylko pisać na forum.

Bart, to że masz nadmiar testosteronu po siłowni nie oznacza że masz się zachowywać jak burak :)

81

szwinia napisał/a:
Bart03 napisał/a:

Bart, to że masz nadmiar testosteronu po siłowni nie oznacza że masz się zachowywać jak burak :)

Nie chodzi tylko o dyskusje na łamach forum, a tak to moze wyglądać, sorry.. Ale juz mnie irytuje...

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

82

na padoku w tym roku parę ładnych razy widzialem i słyszałem hasło "bez ciśnienia" tu też nich tak będzie

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

83

Bart03 napisał/a:

Nie chodzi tylko o dyskusje na łamach forum, a tak to moze wyglądać, sorry.. Ale juz mnie irytuje...

Po to jest forum jak zauważył Cienki. Każdy ma swoje zdanie i argumenty siłowe nic tu nie zmienią. Maniek chciał żeby przedstawić swoje pomysły, więc jak ktoś ma to przedstawia a PZM i tak zrobi swoje. Nie jest to powód żeby spierdolić wzajemne relacje. Jak nie będzie dobrej atmosfery w depo to i nie będzie na torze, a potem to już pójdzie standardowymi protestami "o klakson" i będziemy mieli wyścigi drogowe bis.

84

Franz napisał/a:

na padoku w tym roku parę ładnych razy widzialem i słyszałem hasło "bez ciśnienia" tu też nich tak będzie

Zapomniales ze po tych slowach zwykle cos plonelo. Zdarzalo sie nawet, ze pojawial sie golas "pci" owlosionej. ;)

Crazy pozdrawia

85

Macie racje nie będę wywalal prywatnych spraw tutaj ale tez nie będę sobie pozwalał na niektóre teksty.. Przyszły sezon bez ciśnienia? Hmm cos czuje ze bedzie sie działo ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

86

Crazy napisał/a:
Franz napisał/a:

Zapomniales ze po tych slowach zwykle cos plonelo. Zdarzalo sie nawet, ze pojawial sie golas "pci" owlosionej. ;)

A w dodatku widziała to Twoja żona co jedyny raz ją wziołeś w tym roku na zawody :)))) miazga :)

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

87

szwinia napisał/a:
Bart03 napisał/a:

Dziękuje Szwinia, widzę , że nie tylko mi nie podoba się taki sposób prowadzenia dyskusji :)

Maniek miał rację , nie ma tutaj co za dużo się wysilać , trzeba rozmawiać z PZM .

Jak ścigaliśmy się w Niemczech w skuterkach , nie wymagali od nas żadnych badań, ani licencji. Tylko ubezpieczenie, więc pewnie podobnie jest w klasie Amator w SM .

Jeżeli ma być klasa Amator, to trzeba będzie połączyć C1 z C2 według mnie. Zeby się zmieścić z czasem, bo ,, dziadki" z PZM , nie chcą zarywać całej niedzieli :)

KTM 450 SMR
#49 S2 Mistrzostwa Polski

88

trawer napisał/a:

A w dodatku widziała to Twoja żona co jedyny raz ją wziołeś w tym roku na zawody :)))) miazga :)

To akurat było na plus. Doceniła to co ma :)

Crazy pozdrawia

89

paczek napisał/a:

Dziękuje Szwinia, widzę , że nie tylko mi nie podoba się taki sposób prowadzenia dyskusji :)

Tobie się nie podoba a sam zaczynasz prywatne wycieczki w moją stronę no ja pier****

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

90

Bartek wrzuć na luz bo to już nie miłe się robi

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999