Crazy napisał/a:czy MonikaMaria nie wystarują w slabszej klasie aby zdobyc puchar ;)
:D :D :D
Moim zdaniem zmniejszenie liczby wyścigów nie zmniejszy kosztów organizatora WCALE! Myślę że niektórzy po prostu obawiają się o swoją kondycję podczas 3 wyścigów..
Jak organizator chce więcej zarobić to niech się postara o cokolwiek! Budy z jedzeniem, reklamę, dziewczyny itd itd!
Jeśli frekwencja ma wyglądać jak w tym sezonie to jestem za połączeniem klas w PP( tylko na 1szej rundzie pojawia się większa liczba zawodników) Choć nie mamy już Gostynia a tam potrafiło się stawić 34 w OPEN ;)
W Niemczech w Przed parku grzeją opony ale każdy ma agregat- nie wiem czy u nas to się przyjmie. Bez grzania opon przed park mija się z celem..
Jestem PRZECIW badaniom SPORTOWYM! w ''karetce'' !!! Uważam że jeżeli ktoś chce uprawiać !SPORT! To powinien przejść badania! Krew, EKG itd! Na prawdę to jest dla kogoś problemem poświęcić godzinę na takie badania? Przynajmniej ma pewność że wszystko z nim ok..
Generalnie to nie moja sprawa czy ktoś przyjeżdża na zawody żeby się wyrwać z domu czy łotewer.. ale nie akceptuje tego że ktoś PIJANY startuje w wyścigach! Ogarnijcie się! Wsiadajcie do auta i na miasto.. a nie !
Z PP powinno przechodzić tylko 3 zawodników a nie 6 bo to co pisze RAFAŁ ma sens! Ktoś przyjeżdża 5ty albo 6ty i MUSI przejść do MP.. chyba nie o to chodzi.. Można wprowadzić przepis że 1sza 10tka MOŻE przejść ale to 1sza TRÓJKA nie może już za rok startować w PP. Na siłę nikogo się do MP nie przerzuci.
Jestem jak najbardziej za klasą amator, żeby ktoś mógł wjechać motocyklem cywilnym, tylko oczywiście że z badaniami lekarskimi. Bo organizatorem jest PZM! nie będę komentował porównania SM do rywalizacji w ''wyscigu'' złomów, bo to żaden sport..
3 wyścigi w MP- niech rozstrzygną zawodnicy z MP ale nikt do tej pory nie narzekał.
Może być jedna klasa w PP ale co gdy na 1szej rundzie pojawi się 40 zawodników? Regulamin przewiduje max 32,33.
Jeżeli chodzi o teren to jestem za tym żeby zawodnicy podejmowali decyzję i żebyśmy latali z terenem bo to wstyd żeby jezdzić bez terenu, niestety.
NovoPerformance.pl
carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88